Tuborg Syd

Området

Det eksklusive byggeprojekt der fordeler sig over 106.459 kvm. er beliggende på den historiske grund i Hellerup, hvor Tuborg tidligere havde deres bryggeri – deraf har området også fået sit nuværende navn Tuborg Syd i Hellerup. Som beboer i de luksuriøse ejerlejligheder eller lejeboliger kommer man til at bo lige der, hvor vand og land mødes, hvilket næsten giver fornemmelsen af at bo i uberørt natur. Omkring beboelsen beplantes det kuperede terræn, så man får den maritime fornemmelse af en strandeng, når man slentrer rundt på de små snoede stier blant lave buske, havtorn og hyben. Med vandet som nærmeste nabo, er der rig mulighed for at bade, sejle og fiske. 

I Gentofte Kommune findes områdets bedste skoler og institutioner samt en lang række af fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Der er fra Tuborg Syd heller ikke langt til Hellerups udvalg af butikker, spisesteder og cafeer og København er blot et kort køretur væk. 

Boligerne

Tuborg Syd kommer til at bestå 300-400 boliger, hvilket bliver en blanding mellem ejerlejligheder og servicerede lejeboliger. De smukke ejerlejligheder er fordelt på Kysthus 1 og Kysthus 2 og er beliggende helt ned til Øresund, mens de luksuriøse lejelejligheder ligger mere tilbagetrukket i det kuperede terræn – Bakkedraget.

Fællestrækket for både ejer- og lejeboligerne er, at der er tale om liebhaverboliger, hvor kvaliteten har været i højsædet hele vejen igennem projektet. Boligerne, der tegnes af Lundgaard og Tranberg Arkitekter, forventes at udvikles frem mod 2023. Visionen bag boligerne er, at de skal skabe de perfekte rammer for den moderne aktive livsstil og på samme tid matche den unikke beliggenhed – som Tuborg Syd er.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *