Eksercerpladsen

Området

Som beboer på Eksercerpladsen er man så heldig, at man både har DR-byen og koncerthuset som nabo. Der er heller ikke langt til centrum. Fra metrostationen, der også ligger lige ved siden af, tager det kun 8 minutter med metroen, så er man på Kongens Nytorv. 

Boligerne 

På den gamle eksercerplads i København, har CALUM og SAB på de 17.000 kvm opført en blanding af lejligheder, erhverv, p-kælder, detailbutik og spisesteder. I stuen er der en dagligvarebutik og to lokaler, der udlejes til spisesteder. På første til femte sal er der 251 ungdomsboliger og øverst finder man 10 penthouse ejerlejligheder. 

Penthouse lejlighederne 

På toppen af Eksercerpladsen ligger 10 lækre penthouselejligheder, hvorfra der er den fineste udsigt over både Koncerthuset og Amager Fælled. Fra den store terrasse kan man nyde både eftermiddags- og aftensolen.  Penthouse lejligheder har 3 eller 4 værelser og varierer i størrelsen fra 82 til 138 kvm. Penthouse lejlighederne er opført i nordisk stil med stilrene og lyse materialer. Både køkken og bad er opført i hvide elementer fra HTH og hårde hvidevarer fra Miele og Siemens. Gulvene er belagt med lamelparket i eg, og der er gulvvarme i alle lejlighedens rum.

Ungdomsboligerne 

Projektet består af i alt 251 ungdomsboliger, der varierer i størrelsen fra 38 til 50 kvm. Hver bolig har eget køkken fra HTH boligerne. Boligerne er opført med visionen om at skabe et godt ungdomsmiljø, som skal danne den perfekte ramme for unge studerende som ønsker både ro og fællesskab. Til boligerne er der fem fælleslokaler, fælles tagterrasser på 4. og 5. sal og vaskeri. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *