Poppelstykket

Området

Poppelstykket er placeret i den nye spændende bydel Valby Soho, som er beliggende mellem Ny Ellebjerg Station, Carl Jacobsensvej og Gl. Køge Landevej. Området bærer præg af grøn bæredygtighed. Energirigtige løsninger og grønne områder er en integreret del af byrummet – hvilket er med til at skabe den hyggelige atmosfære, der er i Valby Soho. 

Transportmulighederne fra området er mange, bl.a. er Ny Ellebjerg station kun et par minutters gang fra Poppelstykket. Yderligere er der gode cykelstier fra området, som gør det nemt at transportere sig på cykel fra området til resten af København. For bilejere er der heller ikke langt til nærmest motorvejsafkørsel. 

Boligerne

Ejendommens 22 lejligheder er fordelt på 10 etager. Lejlighederne er varierende i størrelse – fra 94 til 121 kvm,  fordelt på henholdsvis 4 eller 5 værelser. Lejlighederne egner sig både til familier og venner/studerende, der ønsker at bo sammen i et lille fællesskab. Til lejlighederne er der egen tagterrasse, altan eller taghave, hvorfra man kan nyde udsigten over Valby Soho. 

De rummelige lyse boliger er bygget i nøje udvalgte kvalitetsmaterialer med fokus på, at funktionaliteten skal være i top for boligens beboer. Der er i gården et hyggeligt fællesareal som frit kan benyttes – hvilket er det oplagte sted at mødes med vennerne og hygge sammen på en varm solskinsdag. Bygningen har også egen p-kælder og hele 248 cykelparkeringspladser. På toppen af Poppelstykket er der 3 helt unikke penthouses, som alle har deres egen private tagterrasse, herfra er der en fantastisk udsigt over byen. 

I stuen er indrettet lokaler til butikker, som skal være med til yderligere at bidrage til den hyggelige Soho stemning, der er i området. Der er plads til i alt 18 forskellige butikker på omkring 25 kvm pr. butik.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *