Kong Knuds Park

Området

Kong Knuds Park er beliggende i Smørumnedre, som er en del af det hyggelige lokalsamfund i Smørum. Området er særdeles attraktivt for især børnefamilier, da der er et stort udbud af både skoler, børneinstitutioner og fritidstilbud i Smørum. Yderligere er der et aktivt foreningsliv i området med gode idrætsmuligheder.  Der er ikke langt fra Kong Knuds Park til den lokale fodboldklub og i Smørum Idrætsanlæg er der både badminton-, håndbold-, tennisbaner, skydeanlæg og mere til. 

Boligerne er omkranset af naturskønne arealer, hvor børn og voksne kan gå på opdagelse i skole og dale. De grønne arealer er også den perfekte kulisse for hygge med familien i det fri og både gå- og løbeture. 

Indkøb kan klares i Smørum Centret eller i den nærliggende by Måløv. Benytter man sig af den offentlige transport, er det herfra, det er muligt at tage S-toget, hvilket ellers også kan gøres fra Kildedal Station. 

Boligerne

Kong Knuds Park består af 48 energivenlige boliger, som er fordelt på 9 separate bygninger, som hver består af 4 eller 6 boliger. Byggeriet opfylder BK2020’s bygningsreglement, som er et sæt retningslinjer for fremtidens byggerier. Retningslinjerne er med til at sikre boligernes attraktivitet i fremtiden. Der er flere energivenlige tiltag i byggeriet, herunder solceller, mekanisk ventilationsanlæg, ekstra isolering og 3-lags energiruder. 

Boligerne i Kong Knuds Park er bestående af 4 værelser, som varierenr i størrelsen fra 116 til 121 kvm. I Kong Knuds Park har alle boliger egen terrasse, have og p-plads, hvilket giver beboerne stor frihed til udfoldelse. Boligerne er udstyret med hårde hvidevarer fra Siemens, der er gulvvarme i hele stueplan og på badeværelserne på 1. sal, og der er parketgulve i asketræ. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *