Teglhuset

Området

Ved Sydhavn, centralt på Teglholmen, finder du Teglhuset. Her får du en formidabel placering med cykelafstand til det meste af København, og gode transportmuligheder. Tæt på ligger også indkøbsmuligheder, butikker og caféer – for ikke også at nævne Teglholmens hyggelige havnemiljø, hvor du bl.a. kan finde et havnebassin.

Boligerne

Teglhuset er 7 etager højt, og har 91 værelser til unge studerende på mellem 35-43 kvadratmeter, samt 7 handicapvenlige boliger med 2 værelser.

Alle de 1-værelses boliger er indrettet med en seng, plads til opbevaring, samt et skrivebord som kan trækkes ud – alt i et og samme møbel. Dette er med til at skabe mere plads på det lille værelse og reducere det “rodede” udtryk, som 1-værelses lejligheder nemt kan få. Der er endvidere et mindre køkken samt et mindre badeværelse.

Føler man, at man fra tid til anden, har brug for lidt ekstra plads, kan man bruge stueetagen. Her er der nemlig et fællesrum, hvor man kan hænge ud med bygningens andre beboere. Desuden er der også en fælles tagterrasse med bordtennisbord, som man kan benytte sig af. Her er helt fantastisk på solskinsdage.   

Ting som man i det daglige ikke har brug for, kan opbevares i de skure og depotrum, som er tilknyttet boligerne. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *