Herning Sky

Området

Lejlighederne i Herning SKY er placeret i den attraktive bydel i Herning Syd, som samtidig med at ligge godt i forhold til byen, også ligger i et af de mest fascinerende naturområder. Kort fra lejlighederne finder du det skønne naturområde Knudmosen, hvor der findes en masse vandrestier samt et rigt dyreliv. Derudover kan man gå ind til Herning midtby på få minutter. 

Boligerne

Herning SKY er et kompromisløst nybyggeri, hvor design, kvalitet, materialevalg og funktionalitet er i højsædet, og hvor der hele vejen igennem er blevet fokuseret på at skabe gennemtænkte løsninger. Byggeriet består af de to tårne ØST og VEST, som hver især råder over 15 etager, og dermed er nogle af Hernings højeste bygninger. Med byggeriets ellipseformede tårne og kobberfarvede facader, adskiller det sig også fra den typiske byggestil. I hver af de to bygninger er der to elevatorer til rådighed, med kapacitet op til 8 personer, som kan anvendes direkte fra lobbyen, hvor der ligeledes er direkte adgang til parkeringspladsen. 

De to tårne tilsammen råder over i alt 72 lyse altan-boliger, som er mellem 118-207 kvm. Dette betyder at der er noget til enhver smag og ethvert behov, og ligeledes, noget i forskellige prisklasser. Lejlighederne er indrettet med både køkken og badeværelsesmøbler fra SVANE. Der er gulvvarme i alle rum, samt et moderne ventilation system, som sikrer et godt indeklima med genindvinding, der er med til at spare på energiomkostningerne. 

Er man hurtigt ude, har man dog mulighed for at vælge et tilvalgsprogram til lejlighederne. Med dette, kan du som køber selv være med til at kan vælge lofter, armaturer, gulve og køkken i forhold til dine egne personlige præferencer.
Altanen i lejlighederne har klart sikkerhedsglas som rækværk, dertil er der en skillevæg indtil naboen, som giver privatliv og læ. Til hver bolig medfølger der et depotrum i stueplan.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *