Nordhuset

Området

Nordhuset er beliggende i Ørestad Syd, København. Ørestaden er efterhånden blevet en større og større bydel, og kan opdeles i fire distrikter, nemlig Ørestad Nord, Amager Fælled, Ørestad City og Ørestad Syd. Da bydelen er meget lang, og strækker sig over et længere område, er der stor forskel på, hvordan distrikterne ser ud. Ørestad Syd gør sig her bemærket for at være nabo til den smukke natur, som består af Kalvebod Fælled. 

Kalvebod Fælled er en del af Naturpark Amager, som er et naturområde, hvor alle er velkomne. Her er der plads til fysisk udfoldelse, hvilket fremgår af de mange mulige aktiviteter i området. Der findes blandt andet Kløverstierne, hvor der er vandreruter på varierende længder, hertil er der mulighed for fuglekiggeri, fiskeri og badning, golfbane, naturlegeplads og naturcenter, hvor der også er opstillet madpakkehus og bålpladser til de velforberedte. Derudover er der anlagt et sundhedsspor på 1,4 km, hvor du har mulighed for at måle dit kondital, og dermed regelmæssigt følge med i, om konditionen går op eller ned. 

Ørestaden er anlagt med gode transportmuligheder i mente. Her er der etableret en omfattende infrastruktur med både Metro, Øresundsbanen og Københavns Lufthavn. Har du en bil, har du også hurtig adgang til motorvejsnettet, der forbinder bydelen til resten af Storkøbenhavn, samt Sverige.

I Ørestaden finder man også flere store institutioner såsom DR Byen og Koncerthuset, Bella Center og Royal Arena, der er en multifunktionel arena og lægger hus til et utal af forskellige arrangementer. Derudover ligger Fields også i Ørestaden, der med sine mere end 140 butikker kan tilbyde noget for hele familiens behov. Her findes desuden også en biograf med luksus lænestole og mulighed for at se både almindelige spillefilm, samt særvisninger af blandt andet forpremierer eller satellit-transmitterede events såsom sportsbegivenheder og koncerter. 

Bygningen

Det er tydeligt, at Nordhuset er placeret i en yderst attraktiv bydel, og ikke desto mindre er lejlighederne, hvor kvalitet og design er tænkt ind hver en detalje, mindst lige så attraktive.

Boligerne er indrettet med kvalitetskøkkener fra Invita, hvor design og funktionalitet går smukt hånd i hånd, hvilket understreges med valget af hårde hvidevarer fra Siemens. Der er indbyggede garderobeskabe, badeværelser med vaskesøjle, samt gulvvarme i alle boliger. Sidst, men bestemt ikke mindst, har alle boligerne også enten egen altan eller terrasse, hvor udsigten over Kalvebod Fælled kan nydes dagen lang. 

Bygningerne er blandt andet udstyret med velindrettede beboerlokaler, hvilket betyder at man ikke behøver at rydde hele stuen for møbler, når der skal holdes børnefester og studentergilder. Derudover er der elevator, depotrum og cykelkælder, hvilket er med til at bringe følelsen af god plads. Dette suppleres især med parkeringskælderen under ejendommen. Gårdmiljøet er udtænkt med fokus på at skabe et roligt miljø, hvor naturen bliver inddraget. Dette ses for eksempel med en sø og en dertilhørende bådebro, som også er at finde ved ejendommen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *