Trianglen Aarhus

Området

Trianglen er placeret i Aarhus Centrums nye kvarter, Aarhus K. I Aarhus K er nøgleordene kultur og kreativitet. Her finder du nemlig både gamle godsbanebygninger, skurvogne og moderne arkitektur. I området er der butikker, værksteder, udstillingsrum, dejlige grønne naturarealer og huser området også iværksætterkollektivet “Institut for (X)” – som er en gruppe, der laver iværksætter- og kulturprojekter, der er med til at give området kant.

I en af karrébygningerne er der et Rema 1000 supermarked, så dagligvareindkøb er hurtig klaret. Derudover ligger offentlig transport kun 2 minutter væk og nærmeste fitnesscenter kun 3 minutter væk. Både Via University College og Aarhus Universitet ligger under 10 minutter væk og nærmeste motorvejsafkørsel kan nås på 5 minutter i bil. 

Boligerne

I Trianglen er der opført 367 lejligheder med 2-4 værelser. Lejlighedernes størrelser varierer, og er på 50 til 110 kvadratmeter. Der er både lejligheder, som er delevenlige og nogle som er oplagt som familieboliger. Alle lejlighederne er bygget med højt til loftet – 2,8 meter fra gulv til loft, hvilket gør, at de føles ekstra rummelige. 

Til karrébebyggelsen er der tilknyttet fire ‘townhouses’. Disse boliger har 3-4 værelser og mellem 110 og 130 kvadrater. Det vil sige lidt større end de andre lejligheder. Disse townhouses er velegnede til familien, som ønsker at have god plads.

Alle boligerne i Trianglen har alt i hårdehvidevarer, du får derfor alle praktiske ting såsom opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så du hverken behøver at vaske op i hånden eller skulle frem og tilbage mellem lejlighed og vaskekælder.. 

I gården er der et hyggeligt grønt område med bænke og legeplads, hvor man kan hygge sig og dyrke naboskabet. I nogle af opgangene er der etableret en tagterrasse, hvor man kan nyde den gode udsigt på lune sommeraftener. 

Alle lejlighederne har tilknyttet et depotrum, som man kan fylde op med ting, man ikke bruger så ofte. Har man en bil, er der også mulighed for at leje en p-plads.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *