Scherfig Hus

Området

Boligprojektet Scherfig Hus er beliggende i Carlsberg Byen, som er en ny bydel i København. Bydelen ligger placeret midt mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro, og har alt hvad man har behov for i dagligdagen indenfor en kort rækkevidde.

Formålet med Carlsberg Byen har fra start været, at skabe et område, som man ikke kun har lyst til at bo i, men også et område, som man har lyst til at gøre brug af til daglig. Derfor er der skabt en masse grønne åndehuller – bl.a. 2 parker og 23 forskellige byrum – hvor der er plads til børn og leg, eller afslapning i den smukke natur. Hertil byder byen også på gode shoppemuligheder, hyggelige smalle gader samt en masse kultur, såsom kunstgallerier, danseteatre og koncertsteder. 

Da der i byen er lagt vægt på at skabe en masse grønne områder, er de fleste af byens parkeringspladser også anlagt under jorden. Her er der lavet 3.000 parkeringspladser, som er fordelt over 14 forskellige parkeringskældre. På den måde bliver bilerne en mindre markant del af bybilledet, hvilket gør bydelen aldeles cykelvenlig. Yderligere er der selvfølgelig også mulighed for at benytte sig af den offentlige trafik, hvor man bl.a. kan tage S-toget. 

Boligerne

Scherfig Hus består af klassiske byhuse, i forskellige jordfarver, som er opført i ægte københavner stil. Husene er i varierende størrelser på mellem 64 og 185 kvm, og består af mellem 2 og 5 værelser. Boligerne er opført i en nordisk og minimalistisk stil med et tidløst klassisk udtryk. De har altan, hvorfra man kan skue ud over områdets grønne beplantning, og et rindende vandløb, som er med til at skabe en helt særlig idyllisk stemning. 

Scherfig Hus appellerer særligt til børnefamilier, som ønsker at bo i rolige omgivelser, men stadig helt tæt på Frederiksberg. Et af Scherfig Hus’ særligt hyggelige spots, er den fine store gårdhave, hvor man kan nyde hverdagens små øjeblikke, mens man iagttager børnene som løber rundt og leger.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *