Skovkvarteret II

Området

I Ørestad Syd ligger Arenakvarteret – her finder du Skovkvarteret som er et nybyggeri bestående af lejligheder og rækkehuse. Et oplagt sted at bo for naturentusiaster og sportsfreaks. Her bor du nemlig midt i naturen og med Kalvebod Fælled som din forhave og lige i nærheden ligger Royal Area, Ørestad Multihal og Ørestad skøjtehal. 

Boligerne

Lejlighederne i Lærketårnet

I Lærketårnet er der lejligheder på mellem 68 og 84 kvadratmeter med køkken og stue i ét, to eller tre værelser, ét badeværelse samt et opbevaringsrum. Lejlighederne har endvidere to altaner. 

Den rigtig gode udsigt finder man i Lærketårnets 4 penthouselejligheder. Penthouselejlighederne har to etager og er på mellem 119 og 149 kvadratmeter. De indeholder køkken, stue, to badeværelser, tre-fire soveværelser, et opbevaringsrum samt en altan, hvorfra man kan nyde aftensolen og den gode udsigt. 

Alle lejlighederne i Lærketårnet er indrettet med et hvidt Svane Køkken, og har vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler.

Lejlighederne i Birketårnet

Ligesom i Lærketårnet, er der også både normale lejligheder og penthouselejligheder i Birketårnet. De normale lejligheder i Birketårnet er dog, med sine 93-103 kvadratmeter, en anelse større. Lejlighederne i Birketårnet indeholder køkken alrum med udgang til altan, ét badeværelse, ét stort værelse, to mindre værelser og ét opbevaringsrum i lejligheden. 

Penthouselejlighederne er på mellem 119-145 kvadratmeter, og har to etager. På den nederste etage er der et stort dejligt køkken, og på den øverste etage er stuen – begge etager med altan. Penthouselejlighederne har derudover tre-fire soveværelser, to badeværelser samt et depot. 

Lejlighederne i Birketårnet er indrettet med et hvidt HTH køkken og har vaskesøjle med Siemens vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset.

Rækkehusene

Der er fire forskellige typer rækkehuse at vælge imellem. De varierer i størrelsen fra 73 og 133 kvadratmeter, og er på enten 1,5 plan, 2,5 plan eller 3 plan. Rækkehusene har forskudte facader og mursten i forskellige farver, hvilket giver et flot arkitektonisk udtryk. De er forskelligt indrettet, så de imødekommer forskellige behov. Fælles for rækkehusene er dog, at alle indrettet med en stort køkken-alrum, der kan være familiens samlingssted og har alt i hårde hvidevare – både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Rækkehusene er placeret i ‘klynger’ med 6 rækkehuse i hver. Foran hver klynge er der et skur, som er opdelt i 6 rum, så hvert rækkehus har sit eget opbevaringsrum, som man f.eks. kan bruge til opbevaring af havemøbler henover vinteren mm.

Fællesarealer

Naturen er også bragt ind i Skovkvarterets fællesarealer, som er meget idyllisk indrettet med græsarealer, og træer i forskellige afskygninger, heriblandt æbletræer. Mellem husene er der små gader, som fungerer perfekt til ophold med naboer, og til leg blandt børnene på vejen. 

Der er også et fælleslokale i Birketårnet, hvor I som beboere kan holde arrangementer sammen, der gør naboskabet tættere – eller som man kan leje, når man har brug for et sted til at holde fødselsdage eller andre private begivenheder.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *