Marmorbyen

Området 

Marmorbyen er beliggende i Københavns Nordhavn lige ved siden af FN Byen og ud til Nordhavn Bassin, hvorfra man har den fineste udsigt over Øresund og Sverige. Nordhavn er en af de bydele i København, hvor der for alvor ses en stor vækst i både boligprojekter og byprojektet, hvilket blot er med til at gøre bydelen endnu mere attraktiv. Man kan i området se flere særlige arkitektoniske bygninger, f.eks. kan man opleve den internationale stemning fra FN Byen.

Langs Nordhavns Bassinet er der fine muligheder for at sidde helt ud til vandet på de anlagte træbrygger, hvor man kan nyde den maritime stemning og udsigten over vandet. Der er mellem husene anlagt små stier, som giver adgang til flere forskellige grønne områder. 

En af de meget populære dele af Nordhavn er Århusgadekvarteret, som blot ligger en kort gåtur væk fra Marmorbyen. Her har man mulighed for at slentre rundt i de små gader, sætte sig ind på en cafe og drikke en kop kaffe eller børnene kan lege på den fine legeplads Legehavet. 

Boligerne

Lejlighederne i Marmorbyen er varierende i størrelse mellem 78 til 151 kvm, som er fordelt på mellem 2 og 4 værelser. Alle lejlighederne har store vinduespartier, hvilket er med til at sikre godt lysindfald i lejligheder samt åbner op mod den fantastiske udsigt over vandet. Yderligere har alle lejligheder private altaner, hvorfra man kan nyde vejret. 

Marmorbyen er opført i den nordiske ånd i lyse lækre materialer, hvor lejlighederne er i et minimalistisk klassisk design. Lejlighederne er fyldt med gennemtænkte detaljer, hvilket bl.a. kan ses på de flotte badeværelser. Det åbne køkken er i hvide materialer af høj kvalitet, og har køkkenbordene med store hvide overflader. Køkkenet er lejlighedernes kerne, hvorfra der er åbent til stuen. Der er flere forskellige lejligheder med forskellige planløsninger i Marmorbyen, hvilket betyder der er plads til flere forskellige typer af livsstile.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *