Geiserne

Området

Det eksklusive boligbyggeri Geiserne er en del af Horsens nye byrum ved Havnetrekanten. Denne helt særlige placering bringer områdets beboer helt tæt på havnens maritime miljø og samtidig med, at man stadig er tæt på byens centrum. Som beboer har man den lange historiske havnekant lige ude foran, hvor man kan slentre mellem nybyggeri og gamle historiske bygninger. Området har fået et nyt kajanlæg, som er en træpromenade lavet af Horsens Kommune. Målet med kajen er både at bringe byens folk endnu tættere på vandet, men også at bringe sejlere tættere på byen.  Lystbådehavnen ligger nemlig tæt ved Geiserne. I nærheden af Geiserne, finder man også golfklubber, spisesteder, Horsens Ny Teater og Fængslet, der huser forskellige kulturelle begivenheder. I Horsens centrum ligger Danmarks bredeste gågade, hvor der er et bredt udvalg af butikker.

Boligerne

Projektet består af to højhuse på henholdsvis ni og elleve etager, som tilsammen udgør 40 eksklusive ejerlejligheder. Husene er tegnet af Arkitema Architects og opført af CASA A/S. Bygningerne – som meget vel kunne blive et vartegn for Horsens – er opført i lyse farver for at integrere dem i det historiske havnemiljø og som en reference til de høje slanke siloer. 

De 40 attraktive ejerboliger er varierende i størrelsen på mellem 181-295 kvm, og danner den perfekte ramme, for de der ikke har lyst til at gå på kompromis med noget, og som gerne vil bo i eksklusive boliger med både central beliggenhed og fantastisk udsigt. Alle boliger har nemlig store panoramavinduer og store altaner, hvorfra man kan nyde udsigten over både Horsens fjord og Horsens by. 

Gennem hele processen har man benyttet sig af højkvalitets materialer, hvilket tydeligt kan ses. Boligerne er opført i den nordiske minimalistiske ånd. Alle lejligheder er udstyret med hvide køkkener fra HTH, hvor elementerne er grebsfrie og bordpladen er af mørk granit. Yderligere er der i køkkenet vinkøleskab, induktionskogeplade, ovn, mikroovn, emhætte og køle-/fryseskab fra Siemens. Badeværelserne har armaturer fra Børma, som er i et minimalistisk nordisk design ligesom resten af lejligheden. I de lyse højloftede rum er gulvene belagt med plankegulv af eg, mens altaner og terrasser også belagt med massivt træ. Altanerne har yderligere et glasværn, hvilket er med til at give læ, men som samtidigt ikke skæmmer den skønne udsigt. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *