Torvehuset

Området

Torvehuset er en del af Åbyen, der er beliggende i Åbyhøj ikke langt fra Aarhus Centrum. Åbyen er et af de boligkvarterer i Aarhus med allermest vækst. Der er i området flere forskellige spændende boligbyggerier med moderne arkitektur. 

I området finder du alt, hvad du har behov for tæt på. Torvehuset ligger blandt andet klods op af en dagligvarebutik, hvilket betyder indkøbene bogstaveligt talt kun er et øjeblik væk. Åby skole ligger lige over på den anden side af Søren Frichs Vej, og Åbyhøj Stadion lidt længere nede af vejen. Bydelen er yderst attraktiv for de, som ønsker at bo i mere rolige omgivelser tæt ved naturen, men som stadig ønsker at have byen helt tæt på. Fra Åbyen er der nemlig kun omkring tre kilometer til Aarhus Centrum, som nemt kan nås på cykel eller gåben. Regner det, eller er man generelt mere til at benytte sig af den offentlige transport, går der ofte bybusser mod centrum.

 I centrum finder du alt, hvad du har behov for. Langs gågaden og i Bruuns Galleri er der et bredt udvalg af butikker. Går man fra Bruuns Galleri ned langs gågaden og ned til åen, er her masser af hyggelige restauranter og cafeer – hvor der er masser af liv både dag og aften. Der er heller ikke langt til de forskellige dele af Universistet fra Torvehuset. Der er eksempelvis kun 3,8 kilometer til Nobelparken, 3,6 kilometer til Navitas, 3,8 kilometer til Uniparken og 2,1 kilometer til BSS. 

Boligerne

Torvehuset består af 156 1- og 2-værelses lejligheder, der varierer i størrelse fra 34 til 54 kvadratmeter. Uanset typen af lejlighed, er køkkenet udstyret med køleskab, komfur og ikke mindst opvaskemaskine. Yderligere har lejlighederne også kombineret vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset samt en privat altan. 

De funktionelle 1-værelses lejligheder består af et regulært rum, som kan indrettes både med et spise- og opholdsområde og et soveområde, sådan man får mest muligt ud af sine kvadratmeter. De 2-værelses lejligheder har et adskilt soveværelse, hvilket giver mulighed for, at det store funktionelle rum kan indrettes alene som et spise- og opholdsområde.   

På toppen af Torvehusets tag, er der en skøn fælles tagterrasse, hvor man både finder et fælleshus og en lukke multibane – det oplagte sted at nyde sommerens varme stunder. Har man bil, er der generelt gode parkeringsmuligheder i Åbyhøj, og der er også mulighed for at tilkøbe en parkeringsplads i gården ved Torvehuset.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *