Seatower

Området

Seatower ligger i Frederikshavn ved den smukke kyststrækning ud til Kattegat. Fra Seatower er der hverken langt til supermarkeder eller offentlig transport. Frederikshavn kaldes lokalt “Den lille storby” og har alt for naturskove med mountainbike-ruter, golfbane, dyrepark og palmestrand til hyggelige spisesteder, en af Danmarks længste gågader med kendte butikker og små hyggelige specialbutikker.  

Boligerne

Seatower i Frederikshavn er et arkitektonisk pejlemærke i den nordjyske natur, hvor den med sin runde form stikker ud i den flotte omkringliggende natur. Byggeriet er opført ud fra idéen om at skabe nogle attraktive boliger i et spændende område i Frederikshavn. Den cylinderformet arkitektur på bygningen gør det muligt at få det optimale ud af udsigten til havet og den skønne natur. 

Bygningen består af 12 etager med 4 lejligheder på hver etage. Hver lejlighed har store vinduespartier, som sikrer det naturlige dagslys overalt i lejlighed samt en altan, hvor udsigten over Kattegat eller den flotte kyststrækning. 

Derudover har lejlighederne også adgang til en lækker terrasse med god plads og udsigt til en af de fire verdenshjørner. 

Placeringen ud til Kattegat og den rolige natur betyder ikke, at der er langt til de nærmeste ting – tværtimod. Du er placeret i det nordlige Frederikshavn, og ikke langt fra Seatower finder man gode transport samt indkøbsmuligheder, og man er kun få minutter fra Frederikshavn centrum. I nærheden finder du blandt andet Frederikshavns Golfklub samt en masse andre sjove aktiviteter for alle i familien.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *