The Silo

Området

The Silo også bedre kendt som “HVA DRIKKER MØLR”-siloen er beliggende i Københavns Nordhavn – Københavns nye bæredygtige havnebydel. I Nordhavn er vandet allestedsnærværende og kort afstande fra både arbejdspladser og områdets mange nye boligbyggerier til kollektiv trafik, cykelstier, grønne områder og offentlige institutioner.

Boligerne

Bygningen

Siloen er for mange en velkendt arkitektonisk bygning og et symbol for Nordhavnen. Det er den største industribygning på Nordhavnen, og intentionen med den er at fastholde Siloens identitet og gøre den til et nyt vartegn for området. Siloens rationelle form stammer fra den oprindelige kornsilo, som giver bygningen en rå karakter udvendigt.

På toppen af siloen er der placeret et tilhørende element i form af en såkaldt “add-on”, som er en “svævende” øverste etage, hvor man har en 360 graders udsigt over Øresund og horisonten samt Københavns skyline. Dette sted kan blandt andet benyttes til afholdelse af møder, middage og bare et smukt udsigtspunkt over byen. 

Lejlighederne

Det kan være svært at finde lejligheder med både solopgang og solnedgang, men dette er lykkedes for de prisvindende arkitekter og skaberne af The Silo, som har sikret dette i bygningens lejligheder. The Silo består af af 40 forskellige lejligheder, som er placeret i siloens eksisterende struktur. Den spændende indretning består både af indvendige og udvendige rum, og man har i tre retninger en enestående udsigt over Øresund og København. Overordnet er der fire gennemgående arkitektoniske boligkvaliteter, som der er blevet fokuseret på i The Silo. Først og fremmest er der den storslåede udsigt gennem de panoramiske vinduespartier. Dertil er der forskellige rumhøjder i de pågældende lejligheder med alt fra 4 meter og op til 8 meter fra etage til etage, som gør hver lejlighed unik. Derudover er der store altaner og funktionelle uderum med udsigt i tre retninger, og mange af lejlighederne har flere altaner. Den populære N.Y.-stil, men med et nordic touch præger lejlighederne.

I mange af lejlighederne er der direkte adgang fra elevatoren og ind i lejligheden. Alt i alt så er The Silo fyldt op med luksus, som fitness, vinkælder i nogle af lejlighederne og en imponerende lobby og reception. Som bygningen bliver beskrevet, så er The Silo “anything-but-ordinary”.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *