Papirtårnet

Området

Papirtårnet er placeret på bredden af Gudenåen og samtidig i hjertet af Silkeborg. Her vil du i den 20 etageres luksusbygning med eksklusive lejligheder kunne kigge ud over Silkeborgs mange smukke søer. Silkeborg er først er fremmest kendt for dets vidunderlige natur, som du har på tæt hold overalt i byen. Byen er fyldt med seværdigheder både til lands og til vands og er beliggende i Danmarks største søområde. I nærområdet har man ligeledes en af Danmarks største perler Himmelbjerget, hvor der er mulighed for en fantastisk naturoplevelse. Derudover er SIlkeborg en stor kulturby og fyldt med diverse seværdigheder til enhver smag og livssituation.

Silkeborg ligger centralt i den jyske natur, som betyder, at du indenfor kort afstand kan komme hurtigt rundt til andre seværdigheder og byer. Blandt andet ligger Danmarks næststørste by Aarhus indenfor en halv times kørsel, hvor du finder et rigt kulturliv, gode shoppingmuligheder og en masse andre spændende tilbud. I den modsatte retning og en halvanden times kørsel længere ude, finder du det naturskønne vesterhav, og 60 km. syd for byen finder du Billund lufthavn. Alt i alt befinder du dig rigtig centralt i landet, og du har alt hvad du har brug for inden for overkommelig afstand. 

Boligerne

Selvom Papirtårnet er placeret centralt i Silkeborg, så mærker man hurtigt, hvordan man forsvinder fra tid og sted, når man kommer op i højderne i det nybygget, eksklusive luksus kompleks. Du bemærker straks, at der er tænkt over enhver detalje, og at alle lejlighederne virkelig afspejler luksus og kvalitet.

Boligerne i bygningen er mærket med “lavenergiklasse 2020”, som er de skærpede energikrav fra 2020, som sikrer et lavt energiforbrug, hvilket både kommer til gode i forhold til miljøet og for pengepungen. Lejlighederne er ligeledes lavet med et moderne ventilationsanlæg med optimal varmegenvinding, som genanvender op til 96% af varmen, hvilket er med til at bidrage til et godt og sundt indeklima. En anden gimmick er, at lejlighederne er udstyret med Danfoss Link, hvor man kan fjernstyre opvarmningen i hjemmet, hvor end du befinder dig via en app.

I Papirhuset er luksus lejlighederne fordelt på 2, 3, 4 og 5 værelses lejligheder og fås i flere forskellige størrelser, som alle er udstyret og lavet med kvalitets elementer.. Køkkenerne og badeværelserne er ligeledes indrettet med gode materialer og elementer fra HTH, som sikrer den gennemgående kvalitet. Det mest dragende ved lejlighederne er naturligvis udsigten, som er indrammet af de fine altaner med galsværn, som sørger for et frit udsyn til den fantastiske udsigt langt ud i horisonten. Alle beboerne har derudover også adgang til en stor tagterrasse på 23. etage, hvor man kan opleve Silkeborg og oplandet med en 360 graders udsigt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *