Tagkronen

Området

Tagkronen ligger på toppen af Kronen i Vanløse, hvorfra der er en dejlig udsigt over København. Som beboer her, er man en del af byens pulserende travle liv, hvilket der er rigelig mulighed for at udnytte. Byen byder nemlig på mange shopping- og indkøbsmuligheder, og der er et bredt udvalg af cafeer og spisesteder. Ydermere har byen en del kultur- og fritidsaktiviteter – der er bl.a. et fitnesscenter i Kronen shoppingcenter helt tæt på. 

I Tagkronen er man tæt forbundet med resten af byen, og Indre By kun er en cykeltur væk. Det tager omkring tyve minutter på cykel at komme ind til Indre By. Ellers er der også gode muligheder for at benytte sig af den offentlige transport, da der f.eks. kun er to minutter på gåben til Vanløse Station, hvorfra det er muligt både at tage metroen, bus og S-tog videre. Det tager fra Vanløse Station kun ti minutter at nå Nørreport med metroen. Yderligere er man ganske tæt på Helsingør Motorvejen, hvorfra man nemt kommer rundt til resten af Nordsjælland. 

Boligerne

Tagkronen består af i alt 118 lejelejligheder, hvor størrelsen er varierende på mellem 45 og 156 kvm, som er fordelt på 1 til fem værelser. De forskellige størrelser og plantegninger gør, at lejlighederne appellerer til flere forskellige livsstile. På Tagkronen er der både lejligheder der passer til singlen, parret, og både små- og store børnefamilier. Fælles for alle er, at man med en lejlighed i den højt beliggende bydel får en skøn udsigt ud over København. 

Tilhørende Tagkronen er der omkring 1.700 cykelparkeringspladser. Har man bil, er der mulighed for 2 timers gratis parkering i den tilhørende parkeringskælder, hvor der også er mulighed for at leje en parkeringsplads. 

Boligprojektet er tegnet af Sangberg Arkitekter, hvor visionen med bygningen var, at det skulle ligne en trækrone. Dette er i praksis udført ved at placere både lejligheder og gårdmiljø på flere forskellige niveauer.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *