Rødovre Karréen

Området 

Rødovre Karréen opføres i Islev, som er beliggende i den nordligste del af Rødovre Kommune. Vælger du at bosætte dig i Rødovre Karéen har du kort afstand til alt det, som er vigtigt i en travl hverdag. Dette er uanset om du har børn som går i skole eller daginstitutioner, om du eller andre i familien skal på boldbanen, i hallen eller i svømmehallen, eller på biblioteket. Foruden alt dette, er ejendommen placeret tæt på både dagligvarekæder og specialbutikker.

Fra Islev er der kun 10 km til Rådhuspladsen i København, så det er overskueligt at tage cykel, hvis du har arbejde eller andre ærinder i indre by. Foretrækker du offentlig transport, eller skal du længere væk end indre by, så er der flere S-togsstationer og busstoppesteder i området omkring Rødovre Karréen.

Får du brug for en pause fra hverdagens ræs, kan du nyde de naturskønne områder Ejby Mose og Kagsmosen. Her kan du nyde et varieret landskab med bakker og søer et rigt dyre- og planteliv. 

Boligerne 

Rødovre Karréen består af 117 lejligheder, som er fordelt på tre etager.
Lejemålene er opført i varierende størrelser mellem 40 og 139 m2. Der findes alt fra 1-værelses lejligheder til 6-værelses lejligheder.

Nogle af lejlighederne er fordelt på to etager, hvilket skaber en naturlig overgang mellem fælles ophold i den nedre etage og privatlivet på den øverste etage.
Alle lejlighederne har et indbydende lysindfald fra flere sider, da alle lejlighederne går på tværs af bygningskroppen. 
De fleste af lejlighederne i Rødovre Karréen har egen terrasse eller altan.
Hvis ikke man er så heldig at få en lejlighed med egen terrasse eller altan, kan man nyde godt af ejendommens flere udendørs fællesarealer. På tagfladen er der blandt andet skabt små oaser. Der er endvidere et gårdrum i ejendommens hjerte, som er afskærmet af ejendommens fire længer.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *