Kronborg Strand

Området 

Kronborg strand er med sin beliggenhed tæt på Kronborg Slot i den gamle og smukke havneby- og færgeby Helsingør, hvor man også både finder Museet for Søfart, Kulturværftet, Øresundsakvariet og Danmarks Tekniske Museum. I Helsingør er der gode shoppingmuligheder og et godt udvalg af spisesteder. Fra selve Kronborg Strand er der kort afstand til både supermarkeder, daginstitutioner, uddannelsesinstitutioner og fritidsaktiviteter – alt dét som i dagligdagen er rart at have inden for kort afstand.

Boligerne

Kronborg Strand består af lejligheder, der er opført med visionen om at udnytte beliggenheden ud til Øresund og ned til stranden. Dette er virkelig lykkedes for arkitektfirmaet Arkitema, som står bag byggeriet. Den overordnede ide har været at skabe et unikt strandtema mellem de forskellige huse med lejligheder, som er med til forstærke oplevelse af at bo i et strandområde. Man har derfor også forsøgt at skabe så mange lejligheder med udsigt som muligt. 

Lejlighederne i Kronborg Strand er opført i kvalitetsmaterialer fra ende til anden. I alle lejligheder er der store vinduespartier, som giver et perfekt udsyn over stranden og vandet. De er indrettet med lyse trægulve. Køkkenerne fra HTH er med sit stilrene mathvide look med at til at koble det flotte æstetiske udseende med de daglige hverdagssituationer. I badeværelset er der en gennemgående stil fra resten af boligen med de enkle hvide elementer. Lejlighederne i Kronborg Strand fås i varierende størrelser – fra 88 til 134 kvadratmeter fordelt på 3-4 værelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *