Strandhusene Havnevigen

Området

Strandhusene, Havnevigen, ligger blot et stenkast fra det naturskønne Amager Fælled, der med sine mange stier og grønne enge er en fornøjelse at gå tur eller løbe i. Der er både modelflyveplads, bålplads, søer, samt et bjerg, man kan bestige. Området er særlig attraktiv på grund af den skønne natur, som et afbræk til et mere hektisk Københavnsk byliv. 

Havnevigen ligger derudover i første parket til Københavns eneste vig. Ønsker man derfor at bo tæt på natur, men samtidig bibeholde den centrale københavnerstemning, så er Strandhusene et oplagt valg. Tæt på Strandhusene ligger nemlig Bryggebroen, der forbinder Amager med Dybbølsbro. For enden af broen ligger shoppingcentret Fisketorvet, der med sine 70 butikker, 21 restauranter og store Cinemaxx biograf byder på masser af hyggelige aktiviteter for den enkelte, for parret, eller for hele familien.

Bygningerne ligger desuden i kort afstand til Islands Brygge, der de senere år har gennemgået en større modernisering med mange lækre cafeer og et livligt byliv. 

Bor man i Strandhusene er der også kort afstand til Dybbølsbro St, hvor S-togene kører mange gange dagligt. På den anden side af Amager Fælled finder man metrolinjen, der også forbinder Amager med indre København. Havnevigen er derfor tæt forbundet med indre by. En rute der også sagtens klares på cykel eller gåben. 

Boligerne

Strandhusene er boliger på omkring 188-200 kvadratmeter, der alle har en tagterrasse og udekøkken, med udsigt over enten havneløbet eller Islands Brygge. Boligerne er i tre plan, med terrasse direkte ud til vandkanten, to badeværelser, samt en carport. Disse boliger er designet med kvalitet for øje, samt høj udnyttelse af de naturskønne omgivelser. 

Strandhusene emmer på alle måder af luksus. Der er overdækket parkeringsplads, mellem 2,5 og 3 meter til loftet i alle rum  samt store glaspartier fra gulv til loft. Ønsker man derfor en bolig med god plads, tæt på centrum, kvalitetsmaterialer, samt et svanemærket indeklima, så er Strandhusene bestemt værd at overveje.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *