Sivholm

Området

Sivholm er beliggende midt mellem Havneholmen og Teglholmen, der forener den nordlige og sydlige del af Københavns Havn. Sivholm opføres på Enghave Brygge i den sydlige del af inderhavnen, og bliver dermed en del af Engholmene i Københavns nye kanalby.

Enghave Brygge er det sidste kapitel i udbygningen af havnen, som samlet består af 11 individuelle boligøer, som er omgivet af havnen og nyanlagte kanaler, som man kender det fra udenlandske kanalbyer som Venedig og Amsterdam.

Området er en blanding af lejligheder, byhuse og penthouseboliger, hvilket sikrer en diversitet i området, som er med til at skabe det bedste og mest levende lokalmiljø.

Boligerne på Engholmene kommer endvidere til at ligge sammen med hyggelige caféer og restauranter. Der etableres yderligere to nye lystbådehavne i området. Der ligger integrerede daginstitutioner på Nobelholmen og Lyngholm samt gode dagligvarebutikker. Alt dette er med til at fuldende området som en by i byen.

Engholmene har det trendy Vesterbro som nabo. Vesterbro er en bydel med et pulserende miljø, som er kendt for sine talrige restauranter, caféer og indkøbsgader med alverdens delikatesser, musik, mode og kunst. Vesterbro er således et midtpunkt for oplevelser, som hylder alt det nye og spændende.

Når man ankommer til Sivholm i bil, kører man direkte ned i p-kælderen, som er under bebyggelsen. De indbydende udeområder på boligøen er således bilfri, både langs kajkanterne og i det grønne gårdrum. Området er således et ø-paradis af den helt særlige, urbane slags. 

Boligerne

Boligerne i Sivholm består af 43 unikke byhuse, i flere forskellige størrelser. Byhusene findes i fire forskellige boligtyper, Amber, Blue, Cream og Dusty. Fælles for alle boligtyper er dog, at de alle indeholder samme funktionelle elementer i lækre materialer i høj kvalitet. 

Alle 43 byhuse er indrettet med kvalitet, funktionalitet og moderne komfort i fokus. Byhusene har store indbydende, rummelige underetager med et flot og funktionelt badeværelse, bryggers samt et disponibelt rum, hvor der er masser af anvendelsesmuligheder. Her kan der eksempelvis indrettes fitnessrum, legerum, kontor eller andet, som kan bringe familien sammen. Her kan hele familien således boltre sig sammen og hver for sig, året rundt.

I boligernes stueplan er det første rum man møder, boligens køkken. Køkkenet er boligens hjerte, hvor man kan samles alle tider i døgnet og er således et leverum i superligaen. Køkkenet i boligerne er fra danske Multiform.

Fra boligernes stueplan er der direkte udgang til privat have, som vender mod gårdrummet. I gårdområdet mødes alle boligerens haver, hvor der i midten er et skønt fællesområde med græsarealer og en stor, fælles terrasse. Til den anden side er der direkte udgang til privat terrasse, som vender mod kanalen. Her har alle byhuse direkte adgang til vandet via privat træbrygge. På boligernes første sal, finder man to gode værelser og en stor, rummelig stue. På boligernes anden sal er der et stort master bedroom, som delvist ligger i åben forbindelse med walk-in closet. Fra anden sal er der direkte udgang til boligernes tagterrasse. Nogle af boligerne i Sivholm har endvidere orangerier på toppen. Desuden har boligerne gæstetoilet i stueplan og et badeværelse på alle andre planer.

Alle byhuse i Sivholmen har privat parkering i parkeringskælderen med direkte adgang til boligen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *