Øresund Park

Området

Øresund Park er placeret i Amagers nye attraktive boligområde, og med en bolig her sikrer du dig en god placering, hvor du er tæt på alt. Ikke mere end 5 minutter væk, ligger Amager Strandpark og dens flere kilometer lang strand. Her kan du ikke kun bade, men også spille beach volley, kitesurfe og spille minigolf. 

I nærområdet er der også grønne arealer og et rigt byliv med butikker, caféer og restauranter samt fitnessfaciliteter, børnehaver, skoler og legepladser.

Afstande: 

  • Supermarked – 220 meter
  • Øresund Station – 230 meter
  • Fitness – 290 meter
  • Daginstitution – 290 meter
  • Badmintonklub – 300 meter
  • Skole – 500 meter
  • Amager Strand – 750 meter

Boligerne

I Øresund Park er der gode muligheder for at finde en bolig, som passer til dig. Her er der nemlig både almindelige lejligheder, rækkehuse i flere planer samt penthouse lejligheder. I alt er der opført 437 lejeboliger – alle i forskellige størrelser med mellem 2 og 6 værelser.

Lejlighederne, som udbydes af Balder, er alle opført på allerbedste skandinaviske manér, med rene linjer og i lyse materialer. De er bygget med omtanke for miljøet, og har derfor solceller på taget, og hårde hvidevarer som lever op til en A2020 energimærkning. 

Lejlighederne er opført med køkken og stue som omdrejningspunkt. Køkkenet er i god kvalitet fra Invita, og er med hårde hvidevarer fra Siemens. Badeværelset er indrettet med en brusekabine og en vaskesøjle, som både inkluderer en vaskemaskine og en tørretumbler – også fra Siemens. Mange af lejlighederne har enten terrasse eller altan, hvor de fleste af dem har udsigt over enten Øresund eller Københavns smukke skyline. 

Alle opgangene har elevator. Det er derfor nemt og bekvemt at transportere sig op i sin lejlighed, selv hvis man bor på den øverste etage, og skal slæbe på en masse tunge indkøb. 

I kælderen er det mulig at parkere sin cykel i et aflåst område, og har man bil, er der også mulighed for at leje en privat parkeringsplads i kælderen. Desuden hører der et lille depotrum med til alle lejlighederne. Depotrummene ligger også i kælderen. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *