Sadolin Have

Området

Byggeriet Sadolin Have er beliggende i det nordøstlige Amager. Ejendommen er omringet af græs, træer og grønne planter i Københavns gamle industrikvarter. Noget af det, som gør Sadolin Have til noget helt særligt, er dets placering i et forholdsvis roligt område, samtidig med at man kun er et stenkast væk fra et mere livligt og aktivt byliv. På Amagerbrogade, finder man gode restauranter, cafeér og fine butikker. Den gode placering gør det også nemt at få ordnet hverdagens praktikaliteter: 180 meter væk fra ejendommen ligger det nærmeste supermarked og kun lidt mere end 200 meter væk, finder man både børnehave og skole. En kort gåtur på 9 minutter så er man ved en metrostation, hvorfra der er nem adgang til de mange forskellige bydele i København.

Er man en vandhund, kan man glædes ved, at Sadolin Have ligger tæt på Amager Strandpark – en af de få københavnske strande – hvor man hurtigt kan snuppe en dukkert. Amager Strandpark danner dog også rammer for aktiviteter såsom paddleboarding og kajak på vandet og minigolf og fodboldgolf på land. 

Boligerne

I Sadolin Have er der boliger med 2 til 6 værelser fordelt på mellem 68 til 162 kvadratmeter. Der er således både boliger, der egner sig til singler, par og familier. Byggeriet er opført i materialer, som kræver minimal vedligeholdelse og i et stilrent udtryk. Stilen matcher de andre nyere byggerier i området. 

Lejlighederne er udnyttet til fulde, og er bl.a. opført med store panelvinduer, så lys nemt kan strømme ind i hjemmet. Alle lejlighederne har desuden også enten egen terrasse eller altan. Ønsker man et gebærde sig på et mere grønt område, er der dog også en fælles gård tilknyttet lejlighederne, som er fyldt med grøn natur og hyggelige små områder med bænke.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *