Bryggehusene

Området

Bryggehusene er placeret i det nyopførte boligkvarter Bryggens Bastion lige ud til den grønne cykelrute. Placeringen på det attraktive Island Brygge betyder hurtig adgang til København centrum, metro og busforbindelser samt smuk natur i blandt andet Naturpark Amager. I gåafstand fra boligkvarteret finder du også det nyopførte havnebad, der kan benyttes årets rundt. Island Brygge er rig på cafe- og restauranter, der er gode indkøbsmuligheder og flere daginstitutioner.

Boligkvarteret Bryggens Bastion, vil, når det er færdigbygget, bestå af fire byrum med nyfortolkede Københavner-karrér samt to signaturtårne med hhv. 24 og 31 etager. De forskellige typer arkitektur på bygningerne vil skabe en karakteristiske og varieret atmosfære. Masterplanen for boligkvarteret er udformet af tegnestuerne Arkitema og Tredje Natur i samarbejde med Københavns Kommune. I centrum af Bryggens Bastion ligger det fredede fortidsminde Faste Batteri, som var et militært øvelsesbatteri, men som i dag er genetableret som en bypark – et grønt åndehul midt i byen.. 

Boligerne

I Bryggehusene opføres der i alt 258 lejeboliger fordelt på tre etaper: Gunhildgård, Eddagård og Helgagård. 

Gunhildgård

Gunhildgård er en del af Bryggehusene og består af 111 lejelejligheder. Kvadratmeterne spænder fra 55-119 fordelt på 2-4 værelser. Alle rum er udstyret med lyse og moderne materialer. Planløsningerne og store vinduer skaber et smukt lysindfald. I Lejlighederne er der lakerede egetræsgulve, hvidt HTH køkken, hvidevarer fra Siemens og Grohe armaturer på badeværelset. Alle lejligheder er udstyret med enten altan eller terrasse, hvor man kan nyde udsigten til de mange grønne arealer i boligkvarteret. Der er desuden adgang til elevator fra alle lejligheder. 

Eddagård

Eddagård, der er bygget som en nyfortolkning af den klassiske Københavner-Karré består af 69 lejelejligheder. Boligerne er på mellem 1-4 værelser fordelt på 1, 2 eller 3 plan. Alle lejlighederne har gode planløsninger og store vinduer, der giver et smukt lysindfald. Materialerne er lyse, moderne og bæredygtige med fokus på kvalitet, æstetik, funktionalitet og lysforhold, f.eks. lyse lakerede trægulve. Hårdehvidevarerne er fra Siemens og der er både vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. Alle lejligheder er udstyret med enten altan eller terrasse, hvor man kan nyde udsigten til de mange grønne arealer i boligkvarteret. Der er desuden adgang til elevator fra alle lejligheder, og i gården er der rig mulighed for at børnene kan lege. 

Helgagård

Helgagård er en del af Bryggehusene og består af 78 lejelejligheder fordelt på 1-5 værelser. Alle lejlighederne har gode planløsninger og store vinduer, der giver et smukt lysindfald. I lejlighederne er der lakerede egetræsgulve og et moderne Svane køkken med åben forbindelse til stuen. Alle lejligheder er enten med altan eller terrasse, hvor man kan nyde udsigten til de mange grønne arealer i boligkvarteret. Der er desuden adgang til elevator fra alle lejligheder.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *