Holmediget

Området 

Holmediget er opført i det nye attraktive kvarter Kanaltorvet, som ligger på grænsen mellem Teglholmen og Frederiks Brygge i København tæt ved Enghave Brygge. I dette kvarter bor du i rolige omgivelser, men tæt på det pulserende liv. På blot 14 minutter kan du cykle til indre by ved Kongens Nytorv. Holmediget ligger lige ned til vandet. Der er kun 200 meter til havnebassinet, hvor man kan bade, ro i kajak eller dyrke diverse andre vandaktiviteter. Den nye bro over Frederiksholmsløbet giver nem og hurtig adgang til og fra området, mens metroen vil gøre det endnu nemmere at komme ind til byen.

I området ligger også en nyopført skole, daginstitutioner, flere indkøbsmuligheder samt flere grønne områder heriblandt Amager Fælled, som indbyder til lange løbe- og gåture i den smukke og fredede natur. Kvarteret blomstrer desuden med butiks- og caféliv, hvor du både kan finde specialbutikker og hyggelige bådcaféer langs vandet. 

Boligerne
Lejligheder ved vandkanten 

Boligbyggeriet består af 105 lejelejligheder fordelt på 2-5 værelses. Alle lejlighederne er velindrettet med store vinduer, som giver et smukt lysindfald og optimal udnyttelse af lys i alle rum. Temperaturen kan styres via gulvvarmen i alle rum. Materialerne er af høj kvalitet og består af hvidt Tvis køkken, Grohe køkkenarmaturer, Siemens hårde hvidevarer i energiklasse A til A++, Svane badeværelse også med Grohe armaturer, Siemens vaskemaskine i energiklasse A+++ og tørretumbler i energiklasse B. Alle lejligheder har enten egen altan eller egen terrasse med udsigt til enten vand eller gårdhave. Gårdhaven er frodig og hyggelig og indeholder blandt andet en legeplads. Der er elevatorer i bygningen samt et hyggeligt fællesrum.

Har man bil, er der mulighed for at parkere sikkert ved leje af en parkeringsplads i den dertilhørende parkeringskælder. Det er tilladt at have husdyr i form af en mindre hund eller en kat – dog skal man ansøge herom.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *