Erdahus

Området
Erdahus er beliggende centralt i den nye attraktive bydel, Åbyen, som er et fantastisk, nyt boligkvarter tæt på Aarhus C med egne dagligvarebutikker og institutioner.

Med sin bynære beliggenhed, ligger Erdahus tæt på det hele. Indenfor en afstand på 3 km kan man finde både Aarhus Universitet, VIA University College, Aarhus Tech, Domkirken samt Motorvej E45. Foruden Åbyens bynære beliggenhed, grænser boligkvarteret op til de afslappende og smukke grønne arealer, Aarhus Å og Brabrandstien. Brabrandstien er en cirka 19 km lang asfalteret sti. Brabrandstien går fra centrum af Aarhus, langs Aarhus Å og rundt om Brabrand Sø. Der er således rig mulighed for en aktiv tur rundt om søen i de naturskønne omgivelser med familie eller venner.

Den U-formede bygning, som er tegnet af Arkitema Architects, har sin facade mod syd og åbner sig dermed op mod områdets fantastiske grønne fællesarealer, som indeholder opholdsarealer, sø og boldspils faciliteter. Området bliver således et naturligt omdrejningspunkt for livet i den nye attraktive bydel, hvor der opføres omkring 3.000 nye boliger. 

Boligerne 
Den U-formede bygning danner ryg mod Søren Frichs Vej og er opført i varierende højder mellem fire og syv etager. Lejlighederne spænder sig således fra stueetage til penthouse. Med lejligheder fra to til fire værelser og fra 60 m2 til 111 m2 er der noget for alle. Fra den studerende, som ønsker at bo tæt på midtbyen og uddannelsesinstitutioner til parret med barn, som ønsker fantastiske udearealer og boligkomfort. Boligerne egner sig også til seniorer, som eksempelvis ønsker at bo bynært, have terrasse eller altan og minimal vedligeholdelse. De mange forskellige lejlighedstyper giver dermed muligheden for at finde en lejebolig i den rette størrelse med akkurat de muligheder, som der måtte være behov for.

For at udnytte bygningens fantastiske beliggenhed, har alle boliger i Erdahus altan eller adgang til egen terrasse. Dette er for at skabe det bedst mulige lysindfald samt for at give udsyn til de grønne områder. Altanerne falder smukt i med byggeriet og er belagt med gulve i skridsikkert hårdttræ. Fra lejlighederne i stueplan er der adgang til egen flisebelagt terrasse fra 11m2 og fælles gårdhave, hvor nogle af penthouse lejlighederne har private tagterrasser på op til 144 m2.

Lejlighederne i Erdahus er præget af et lyst og nordisk arkitektonisk formsprog. Lejlighedernes vinduespartier sikrer et optimalt lysindfald, mens de klassiske egeparketgulve giver rummene en naturlig atmosfære. Ventilation og varmegenvinding er med til at skabe et behageligt og sundt indeklima. På Badeværelset er der gulvvarme og vedligeholdelsesfrie klinker samt toilet, håndvask og bruseniche og kombineret vaske-tørremaskine. Både bade- og køkkenelementer er indrettet i et stilrent design fra Invita med kvalitets hvidevarer fra Siemens. Erdahus er optimeret på alle måder i forhold til forbrug og økonomi, da det er et lavenergiklasse byggeri. 

I Erdahus er der mulighed for at leje en af de 122 p-pladser i p-kælderen under ejendommen. Derudover er der både cykelparkering og plads til barnevogne. Har du ejendele, som du ikke kan finde plads til i lejligheden, hører der et aflåst depotrum til boligen, som sikrer både praktisk og sikker opbevaring. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *