Risskov Brynet

Området

Bosætter du dig i Risskov Brynet, får du en helt særlig beliggenhed. Ejendommene ligger omgivet af skøn natur, men samtidig er der heller ikke langt til midtbyen i Aarhus C. Med Riis Skoven et par minutter væk, kan man nemt hoppe afsted på en frisk løbe- eller gåtur. Både Den Permanente og Bellevue Strand er også placeret tæt på. På Den Permanente er der gode faciliteter til at kunne vinterbade. 

Selvom man i Risskov Brynet befinder sig uden for Aarhus C’s pulserende byliv, er der ingen fare for, at du kommer til at mangle noget. I selve Risskov Brynet finder du nemlig både café og supermarkeder, og på den anden side af vejen ligger Veri Centret med gode indkøbs- og shoppingmuligheder samt et fitnesscenter. 

Området er børnevenligt med både vuggestue, børnehaver og skoler tæt på. Det egner sig dog også til studerende, idet det ligger i kort afstand – 10 minutter på cykel – til både Aarhus Universitet og VIA. Lige uden for døren går der også både busser og letbane. Risskov Brynets gode beliggenhed betyder dog, at der er mange som vælger at springe på cyklen. 

Boligerne

Risskov Brynet består af to byggerier. Det ene er Møllehatten, som særligt egner sig til studerende. Det andet er Broloftet, som henvender sig mere til familien, men også dog også sagtens kan beboes af studerende. 

Fælles for boligerne er, at de er indrammet af et grønt område, hvor man både finder udendørs fitness faciliteter, boldbane, legeplads, grill- og bålpladser, borde og bænke. Desuden er der videoovervågning i både elevatorer, ved de grønne områder samt ved parkeringsarealerne, hvilket gør det til et ekstra trygt sted at bo. 

Møllehatten

I Møllehatten er der 1- til 4-værelses boliger på 97 kvadratmeter. I lejlighederne er der lagt et flot Tarkett gulv og installeret gulvvarme. I køkkenet er der kølefryseskab, ovn, opvaskemaskine og induktionskogeplader, og på badeværelset er der en kombineret vaske- og tørremaskine. Alle lejlighederne har desuden egen altan.

Broloftet

Lejlighederne i Broloftet er en anelse større end mange af dem i Møllehatten, og strækker sig over 45 til 128 kvadratmeter. Boligerne er lyst indrettet, og er store og rummelige med meget skabsplads. Der er derfor godt med plads til den store familie og de studerende, som gerne vil have en delebolig, og måske endda etablere deres eget lille kollektiv. Ligesom i Møllehatten, er der i Broloftet også lagt Tarkett gulv med gulvvarme. I køkkenet er der kølefryseskab, ovn, opvaskemaskine og induktionskogeplader. På badeværelset får man både sin egen vaskemaskine og tørretumbler. Ved Broloftet har alle lejlighederne enten terrasse, altan eller tagterrasse.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *