Nobelholmen

Området

På Enghave Brygge ved Frederiksholms kanal, finder du byggeriet Nobelholmen, der ligger tæt på både Vesterbro og indre København. Med en lejlighed i Nobelholmen får man derfor en særdeles unik placering, men stadig i god afstand fra den værste larm og bilos. Her er larm og osen fra biler erstattet af bølgebrus og den friske luft ved havet. Her er det oplagt at starte dagen med en dukkert. 

I nærheden af Nobelholmen finder man også mange restauranter, caféer og supermarkeder, som forbindes af gangbroer og stier, der går mellem kanalerne og er med til at skabe en hyggelig atmosfære.

I området er der også vuggestuer, børnehaver, dagplejere og skolen med navnet “Skolen i Sydhavnen”, som har vundet en international pris for sin arkitektur. Skolen er designet således, at der er gode muligheder for at inddrage havnen i undervisningen. I stueetagen på én af ejendommene i Nobelholmen, er der en integreret daginstitution med plads til 100 børn. Det bliver derfor ikke meget nemmere at aflevere og hente børnene.

Byggeriets placering tæt på havet giver også nem adgang til at sejle i både kajakker og kanoer og stå på Paddle board. Uniscrap Torvet og Kvarterplads Syd danner også ramme om hyggelige opholdsområder, som har gode idrætsfaciliteter og legepladser.

Afstande: 

  • 5 minutter på cykel til indre København
  • 7 minutter på cykel til Tivoli
  • 5 minutter i bil til motorvejen

Boligerne

Nobelholmen består af to bygninger – Kanalhuset og Karrébygningen – som tilsammen huser 218 moderne boliger. Boligerne består af 1-4 værelser. 

Kanalhuset

Hvad der er særligt for Kanalhuset er, at ejendommen er placeret med inderhavnen på den ene side og kanalen på den anden side. Bygningen er derfor mere eller mindre omringet af vand. Alle lejlighederne i stueetagen har den luksus at have deres egen badebro og er, modsat de andre lejligheder, i to etager.

Karrébygningen

Karrébygningen danner form som en hestesko. Her er opgangene lavet i varierende højder på fire til otte etager for at sikre lys og en god udsigt samt at skabe noget spil i den moderne arkitektur. Med bygningens U-form er der lagt vægt på at skabe et hyggeligt grønt gårdmiljø, som kan danne ramme om sociale sammenkomster, og afslapning, når vejret er godt.

Drømmer man om et mere privat udemiljø, kan man med fordel leje sig ind i ejendommens penthouse lejligheder, som har tagterrasser på op mod 48 kvadratmeter.

Fælles for ejendommene i Nobelholmen

Alle lejlighederne er blevet indrettet med funktionalitet for øje og med fokus på at skabe lyse rum. De er bygget med store vinduer, og der er kælet for detaljerne. Køkkenet er et hvidt Designa køkken med alt i hårde hvidevarer fra Siemens. I køkkenet og på værelserne er der lagt et solidt egetræs gulv i premium kvalitet fra Haros med gulvvarme. På badeværelset er der også gulvvarme og hvide elementer fra Designa. Alle lejlighederne har eget depotrum i kælderen, hvor det også er muligt at parkere sin cykel og leje en p-plads til sin bil.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *