Amager Strandvej 58

Området

Nabo til Amager Strandpark

Bebyggelsen på Amager Strandvej 58 ligger lige overfor kolonihaverne og Sundby Lystbådehavn. I nærheden ligger den naturskønne Amager Strandpark, lækre spisesteder og en lang række kultur- og sportsaktiviteter. Der er heller ikke langt til det pulserende liv i København. Det er muligt at cykle til Kongens Nytorv på under 10 minutter, og Øresund Metrostation ligger også lige i nærheden. 

Boligerne

Amager Strandvej 58 rummer 69 ejerlejligheder, der varierer i størrelsen fra 2 til 5 værelser og 52 til 146 kvadratmeter. Nogle af lejlighederne har udsigt over Øresund. Lejlighederne i stueplan har haver og terrasser, de midterste lejligheder har altaner, og de øverste lejligheder har tagterrasser. 

Elementerne i køkken og bad er i et mathvid minimalistisk design fra HTH. Lejlighedernes lyse trægulve i køkken alrum, stuer og værelser er fra Tarkett, som har ry for at lave nogle af verdens bedste gulve. I lejlighederne er der installeret hårde hvidevare er fra Siemens. Mod Amager Strandvej er der monteret ventilationsvinduer, som reducerer støj, når der skal åbnes for frisk luft. 

Der er elevator og affaldsskakte i alle opgangene og parkeringskælder under bygningen. Mod vest er der et stort fælles grønt gårdrum. Ned langs bebyggelsen mod øst og vest er der etableret grønne frodige kiler, som gør det nemt at komme til og fra kyststrækningen, og som skaber luftige rum omkring boligerne. 

Byggeriets etagespring, farvenuancer og altanernes skiftende placering og størrelse gør, at byggeriet fremstår levende og imødekommende. Det er opført i varme jordfarver med mørkegrå murværk og træbeklædte inddækninger ved altaner og i stueplan. Vinduer, altaner og karnapper er udført med rå aluminum, som tilfører luftige elementer i facadeudtrykket. 

Det er tegnestuen Vandkunsten, der er arkitekterne bag. 

Amager Strandvej 58 er en del af Gefion Groups store byggeprojekt i området. Gefion Group  opfører i alt 40.500 etagemeter til bolig og erhverv. Amager Strandvej 58 dækker 6500 af disse etagemeter.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *