Østerlunden

Området

Østerlunden ligger i Østerbro, som er en bydel i Odense. Østerbro har i de seneste år været under en rivende udvikling, hvor der er blevet skabt nye byrum, flotte grønne områder og nye stisystemer som bl.a. er med til at binde området sammen med Odense Å, som man kan passere på sin vej ind mod Odense Centrum. Det er derfor i særdeleshed et sted, hvor man som både fodgænger og cyklist har rig mulighed for at dyrke og nyde de smukke grønne områder, såsom Skt. Jørgens Parken, som ligger blot et stenkast væk fra Østerlunden. Der er også supermarkeder lige i nærheden, og der er kun 3 kilometer til shoppingcenteret Rosengårdscentret. Offentlig transport kan benyttes 2 minutter fra Østerlunden, og studerende på Odense Universitet kan nemt komme til og fra studiet på cykel. I bil er der kun 5 minutter fra Østerlunden til nærmeste motorvejsafkørsel. I nærområdet findes også gode daginstitutioner og skoler. 

I området omkring Østerlunden findes også en række kulturtilbud, som er samlingssted for beboere i området – bl.a. koncerter og teateroplevelser. I området er der også lavet en multibane, en skatepark og en legeplads til børn. 

Boligerne

Østerlunden består af 240 lejligheder i varierende størrelser. Boligerne er 59-108 kvadratmeter, som er fordelt på 2-4 værelser. Byggeriet er opført med skiftende højder på mellem 2 og 5 etager. De har skiftende farver med mursten i rød, gul, mørk- og lys grå. Dette giver byggeriet et meget kunstnerisk og urbant udtryk.

Lejlighederne har et skandinavisk og tidløst udtryk. De er lyst indrettet med flotte hvide og funktionelle køkkenalrum, lyse trægulve og et stort badeværelse. For at få godt med lys ind i lejlighederne, er der lavet store vinduespartier.

Alle lejlighederne er opført med en stor altan. Det er derfor nemt at komme ud og få lidt frisk luft, mens man nyder en solstråle, og den gode udsigt over de flotte grønne fællesområder. 

Der er dørtelefoner og elevator i alle opgangene. Bilen kan parkeres gratis i det tilknyttede parkeringsområde.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *