Ørestad Have

Området

Det bedste af to verdener

Ørestad Have er beliggende i Ørestad Syd, som er Københavns helt nye- og dynamiske bydel. Området er i den grad med til at skabe retningen for, hvordan København udvikler sig for fremtiden. Ørestad Have forbinder storbyens pulserende byliv med den skønne natur, som man møder lige ude foran døren. Området er på mange måder det bedste af to verdener – naturen og det Københavnske byliv. Når man er bosat i Ørestad Have, har man kort vej til dagligdagens nødvendigheder som gode skoler, dag- og uddannelsesinstitutioner samt diverse fritidsaktiviteter. I nærheden findes der ydermere en stor palette af musik- og kulturorganisationer som Royal Arena, Koncerthuset og DR Byen.

Generelt set er Ørestad Have det perfekte valg for både børnefamilien, der leder efter et trygt miljø, hvor børnene kan vokse op og for singlen uden børn, der ønsker nem adgang til by- og kulturliv har høj prioritet.

Boligerne

Byggeriet er tegnet af den prisvindende tegnestue Dorte Mandrup, og det bærer bygningen i dén grad præg af. Det er stor fokus på kvalitet, og der er kælet for detaljerne. Boligerne har højt til loftet og et godt lysindfald. De store vinduespartier er med til at give følelsen af, at rummene er større, end de egentlig er. Størstedelen af lejlighederne har terrasse eller altan, og nogle endda to. 

Ørestad Have har noget til enhver smag. Der er både lejligheder, der egner sig rigtig godt til  familier, singler, par og bofæller.

2-værelses lejligheder

De 2-værelses lejligheder i Ørestad Have har alt, hvad du som single eller par har brug for. Det er funktionelle lejligheder med soveværelse med skabsplads, køkkenalrum, opholdsstue og badeværelse med tilhørende vaskesøjle.

3-værelses lejligheder

De 3-værelses lejligheder i Ørestad Have egner sig både til singlen, parret eller den lille familie. Lejligheden er indrettet, så kvadratmeterne er udnyttet til fulde. I boligen er der et skønt køkken alrum, depotrum, vaskesøjle og to gode værelser.

4- og 5-værelses lejligheder

De største lejligheder i Ørestad Have er på 4- og 5-værelser. De kan skabe rammer for en familie eller et bofællesskab. Planløsning og rummenes størrelse varierer i de  4- og 5-værelses lejligheder, så der er lidt forskelligt at vælge mellem afhængigt af, hvad ens behov er. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *