Nørresundby Havnefront

Området

Nørresundby Havnefront ligger på solsiden ved Limfjorden. Lige ved siden af ligger Lindholm Strandpark, som er et rekreativt område med badebro, beachvolley og stisystem, der indbyder til en gå- eller løbetur til Lindholm Fjordpark. Af kulturbroen – også kaldet kærlighedsbroen – er der nem adgang til Aalborg byliv. Turen tager kun få minutter på cykel. 

Boligerne 

Lejlighederne på Nørresundby Havnefront er på mellem 2 og 4 værelser og 58-102 kvadratmeter og ligger i fem forskellige bygninger på adresserne Spiesgade 70-86 og Laurits Hauges Vej 1, 2, 4 og 8. I alle bygningerne er der elevator, som også går til kælderen.

Alle lejligheder har enten en stor altan eller terrasse. Derudover er der 3 fælles tagterrasser. I lejlighederne er der massive trægulve i ask fra Junkers. Køkken og garderobeskabe er fra HTH. Alle lejligheder er fuldt udstyrede med hvidevarer fra Bosch og Siemens i køkken og bad. Opvaske- og vaskemaskine er energimærket A+++. Køle-/fryseskabe og tørretumbleren er A++. Der er kælderrum, et fælles barnevognsrum og mulighed for at leje et ekstra depotrum.

Cykler kan både parkeres i cykelstativer på terræn samt i tørvejr i aflåste kældre. Der er lavet rendebørster på kældertrappen, så det er nemt at få cyklen ned i kælderen. Døren åbnes nemt med en adgangsbrik

Lejlighederne er blevet opført i 2 etaper. 1. etape var boligerne på Laurits Hauges Vej 1 og Spiesgade 70-86. 2. etape var Laurits Hauges Vej 2,4 og 8.

1. etape

Lejlighederne på Spiesgade 70-86 er på 2-3 værelser og på mellem 73 og 97 kvadratmeter.  Lejlighederne har udsigt til Limfjorden og lyset strømmende ind fra to sider. Morgensolen kan nydes fra svalegangen, der er bred nok til, at der kan stå et cafébord og et par stole. Fra lejlighedernes vestvendte altan kan man nyde aftensolen. Dr er en fælles tagterrasse på bygningen anlagt med fliser og grønne bede og indrettet med borde og bænke. Her kan solen nydens fra den står op til den går ned.

Lejlighederne på Laurits Hauges Vej 1 er på mellem 67 og 77 kvadratmeter og de fleste med 3 værelser. Lejligheder har sydvendte altaner med udgang fra to værelser. Lejlighederne er yderst velegnede som delelejlighed. 

Ved begge lejlighedskomplekser er der anlagt grønne gårdrum med hyggekroge med borde og bænke. 

2 etape

De 3 bygninger – Laurits Hauges Vej 2, 4 og 8 – er placeret på plateauer, som er hævet ca. 30 cm over det omgivende terræn. Terrasserne, der hører til stuelejlighederne er tilsvarende hævet over terræn og omkranses af bøgehække. På plateauet er plantet træer og hække og lavet grønne bede. 

På toppen af hver bygning er der en tagterrasae med flise, grønne bede og borde- og bænkesæt. 

I gårdrummet anlægges en sansehave, hvor der plantes forskellige former for krydderurter, roser, træer, bede og bænke. Sansehaven deles med det private plejehjem i nærheden.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.