Nicolinehus

Området

Nicolinehus er et nybyggeri beliggende centralt i den nye og moderne bydel Aarhus Ø, som ligger perfekt placeret mellem skønne grønne omgivelser, havet og byens centrum. Aarhus Ø er en af Aarhus nyeste, hvilket afspejler blandt andet er at se på bydelens arkitektur. Bydelen har en masse at byde på – blandt andet en lystbådehavn, dagligvarebutikker, specialbutikker, kabelbane, urtehave, dykkerzone, en 500 meter lang havbane samt et havnebad. Havnebadet er placeret ved Bassin 7 og er nabo til en række lokale butikker og cafeer. Her er der masser af liv, når solen er fremme. 

Fra Aarhus Ø kan man se til naturskønne Risskov, som byder på fine gå-, løbe- og cykelruter. Fra Nicolinehus er der også kun en kort cykeltur til bl.a. gågaden, Aarhus Universitet og Banegården. Der er fra Aarhus Ø også gode forbindelse med offentlig transport – både med bus og letbanen. Letbanestoppet Østbanetorvet ligger for enden af Ø. 

Boligerne

Nicolinehus består af i alt 216 lejligheder, som er mellem 60 og 300 kvadratmeter. Alle lejlighederne er opført i solide materialer og har alle adgang til private tagterrasser, gårdhaver, pool og meget mere. Mange af lejlighederne har desuden adgang til to altaner eller terrasser. 

Byggeriet er designet af prisvindende Aart Architects, der har haft for øje at ville skabe den bedst mulige udsigt for bygningens beboer. Fra byggeriet er der derfor skabt frit udsyn til alle verdenshjørner. Byggeriet er opført i røde teglsten, har forskudte terrasser på byggeriets forskellige niveauer med grøn beplantning, hvilket er med til at skabe en unik kombination af natur og arkitektur. 

I stuen af Nicolinehus’ skal der være en stor Føtex, hvilket betyder dagligvare shoppingen ikke kan blive nemmere. Bygning 2 kommer til at indeholde en markedshal, hvor man bl.a. finder specialbutikker og muligheder for mad og drikke. Dette er med til at skabe en summen af liv i bygningen. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *