Grundfoskollegiet

Området

Aarhus Ø er ikke kun lig store, dyre og spektakulære lejligheder.  Der ligger også et 12- etager højt kollegie med navnet “Grundfos Kollegiet”, hvor studerende kan finde et hjem, der er til at betale. Grundfos Kollegiet ligger i en god cykelafstand til de fleste af Aarhus’ videregående uddannelser samt biblioteket på Dokk1, hvor der er læsesal og studierum. Fra kollegiet er der direkte adgang til den maritime stemning ved Aarhus Lystbådehavn samt en række gode restauranter. Heller ikke langt fra kollegiet ligger Bassin 7 – Aarhus Havnebad og en masse små hyggelige caféer.  Man er også tæt på Aarhus midtby, hvor der er endnu mere liv end det er i Aarhus Ø og Risskovs smukke natur i form af skøn skov og gode badestrande.  

Boligerne

Med sine 12 etager er Grundfos Kollegiet ikke et lille byggeri. Højhuset består af hele 159 ungdomsboliger med 1-2 værelser på 23-39 kvadratmeter. 

Alle lejligheder på kollegiet, har modsat på mange andre kollegier, eget køkken og bad. Hvis man så ønsker at socialisere med kollegiets andre beboere, så er der på 12. etage fælles faciliteter. Der er blandt andet to køkkener, hvor der også er plads til fællesspisning for op til 40. Der er yderligere et opholdsrum og en tagterrasse, hvor man kan lave andre hyggelige aktiviteter sammen.

I kælderen er der et fælles vaskeri, samt cykelparkering, så cyklerne kan stå i aflåst og i ly for vind og vejr. 

Boliger med omtanke

Grundfos Kollegiet er opført med omtanke for miljøet. Som navnet antyder, er Grundfos med inde over projektet. De har med deres pumpeteknologi været med til at indfri kollegiets bæredygtige målsætninger og visioner.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *