Kanalvejshusene

Området

Den helt rigtige beliggenhed

Kanalvejshusene ligger centralt i Lyngby – lige over for Lyngby Storcenter, hvor man både kan shoppe og tage i biografen og i gåafstand til spisesteder og butikker i den hyggelige Lyngby Hovedgade. Der er heller ikke langt til Frilandsmuseet, Dyrehaven, Lyngby sø, hvor man kan fiske eller tage en tur med bådfarten, og stisystemet langs Mølleådalene. Områderne indbyder til cykel-, gå- og løbeture og andre skønne udendørs aktiviteter. Det er let at komme til og fra Kanalhusene. Der er gode togforbindelser og kort afstand til motorvejsforbindelser. 

Boligerne

På Kanalvej i Lyngby ligger Kanalvejshusene, der huser 145 moderne lejligheder. I stueetagen er der butikker og restauranter  – bl.a. den populære sushi restaurant Sticks’n’Sushi. De første lejligheder var klar til indflytning i februar 2018. Lejlighederne er på 2 til 5 værelser og på 64 til 173 kvadratmeter. Lejlighederne er moderne med flotte, åbne, lyse køkkener, med lysindfald fra flere sider, gennem vinduer fra gulv til loft. Køkkenerne ligger åbent i naturlig forlængelse af stuen. Badeværelserne er stilfulde med hvide vægge og hvide badeværelseselementer og mørke klinker i brusenichén.  Elementer i køkken og bad er fra Invita. Alle lejlighederne har et depotrum i selve lejligheden. 

De fleste af lejlighederne har store altaner. På første sal ligger der en stor fælles atriumgård, som alle beboere har adgang til. Det er muligt at leje en parkeringsplads til sin bil i kælderen under boligerne. Det er tilladt at holde hund og kat i lejlighederne. 

Kanalvejshusene er tegnet af Henning Larsen Architects, som er et af de største arkitekthuse i Danmark og er opført og ejet af Danica Ejendomme. Henning Larsen Architects har også tegnet Microsofts domicil, som er nabo til Kanalvejshusene.  

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *