Kajkanten

Området

Boligprojektet Kajkanten, der har en af Malmøs bedste placeringer, ligger i det hyggelige havnekvarter i Linhamn Sjöstad, hvilket ikke er langt fra Malmø centrum. Limhamn beskrives som en hyggelig lille by midt i byen. Udover sin helt unikke placering på havnen, er man også tæt på bl.a. børnehaver, skoler, spisesteder og diverse indkøbsmuligheder. 

Kort fra Kajkanten finder man moler og havnepromenader, et grønt område og Multihuset – som har alt hvad man har brug for. Når man skal rundt i området, er cyklen oplagt, da Limhamn, ligesom resten af byen, er cykelvenlig. Fra området er der mulighed for at tage busser til Malmø Centrum, Svågertorp og Bernstorp. 

Der findes et væld af aktiviteter på egnen, hvor man blandt andet finder lystbådehavne, Saltsjobad og golfbaner.

Boligerne 

Kajkanten Limhamn 

Projektet Kajkanten er tegnet af de danske arkitekter fra JJW Architects, som har visionen “Vi løfter hverdagen”, hvilket kommer til udtryk i designet af Kajkanten. Projektet er inddelt i 3 etaper, hvoraf den første hedder Styrbord og den anden hedder Port. Gennem hele projektet kan man se, hvordan det danske design har sat sit præg på boligerne. Det ses blandt andet i det elegante og funktionelle valg af materialer. 

Styrbord

Første del af byggeprojektet har navnet Styrbord og består af i alt 60 ejerlejligheder og 7 gadehuse. De variere i størrelse, fra 55,5 til 143 kvadratmeter  fordelt på mellem 2-6 værelser. 

Lejlighederne har store vinduespartier og altaner, hvorfra man kan nyde den skønne udsigt over området. På de fælles tagterrasser er der også masser af plads til at kunne nyde solrige stunder, grille og hygge sig sammen, mens man nyder udsigten over haven på den ene side og byen på den anden. 

De 7 gadehuse er i enten 2 eller 3 plan, og alle husene hver sin egen private tagterrasse. Der er indgang til husene fra gården, men man har også mulighed for at gå ind fra gaden. Man har udsigt over det fine gårdmiljø fra køkkenet, hvor der er fin grøn beplantning. 

Babord

Anden del af projektet kaldes Babord. Denne del af projektet består af 47 ejerlejligheder og 7 rækkehuse og er beliggende helt ud mod havnepromenaden. Disse består af 2-5 værelser og er mellem 55 og 125 kvm. Lejlighederne har tilhørende store og rummelige altaner, hvorfra der for det meste er udsigt over måde haven og gården. Rækkehusene har derimod private terrasser ud mod gården. Yderligere er der et tilhørende selskabslokale tilknyttet ejendommen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *