Havblik

Området

Nær Søndre Havn i Køge finder man nybyggeriet Havblik. Søndre Havn er en af Køges nye bydele lige ved kysten. Her finder man et rigtig godt eksempel på, hvordan man kan trække stranden helt ind i lejlighederne og dermed udnytte omgivelserne til fulde, hvilket samtidig giver boligerne en unik og eksklusiv oplevelse af naturliv og central bystemning. Bygningerne er nemlig placeret i første række til stranden, men stadig med en central placering tæt på bymidten. 

Køge er en helt særlig by, som blandt andet er kendt som en levende middelalderby, og som Østsjællands største handelscentrum. Området er fyldt med historie. Det blev tydeligt i 2014, hvor en stor vikingeborg blev udgravet. 

Byen er omkranset af smuk natur, der inviterer til en vidunderlig cykeludflugt eller vandretur for hele familien.  Et af Køges særlige kendetegn er, at man får noget det bedste fra to verdener. Her har man vidunderlige naturområder i nærheden, men med mulighed for at tage en smuttur til enten Roskilde eller København på kort tid. Byen ligger nemlig en kort køretur eller fra København samt en kort togtur fra Roskilde midtby. 

Boligerne

Bygningen består af 66 ejerlejligheder, som er individualiseret efter hver enkelt families behov. Man får derfor ikke blot en lejlighed i smukke omgivelser, men muligheden for at sætte sit helt eget præg på sit nye hjem. Derudover er der etableret tagterrasser, som giver rig mulighed for en at dyrke sociale relationer med en fantastisk udsigt. Der er desuden etableret parkeringskælder for bygningens beboere.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *