Hummeltofteparken

Området

I Sorgenfri finder du Hummeltofteparken, som er placeret i et dejlig frodigt naturområde med stier, som fører dig til steder som Åmosen og Mølleåen, hvor man bl.a. kan sejle i kajak.

Foruden de dejlige naturområder, ligger der også både skole og gymnasie i området. Hertil er der både en tennisklub i området, og et sted hvor man kan spille bold. Desuden ligger boligerne heller ikke langt væk fra Lyngby Centrum og Lyngby Station. Derfor tager det heller ikke meget mere end 15 minutter at komme til København

Boligerne

I Hummeltofteparken opføres der både 21 nye rækkehuse, og 130 nye lejligheder. 

Rækkehusene

Rækkehusene som har tre etager, har 4-5 soveværelser og er på mellem 126-164 kvadratmeter. 

Boligerne er indrettet med flotte plankegulve som opvarmes med naturgas. I køkkenet finder du et flot hvidt Svanekøkken i allerbedste kvalitet med grebsløse låger. Der er to badeværelser med væghængte toiletter og brus. Til boligerne hører egen lille have med terrasse. 

Lejlighederne

Lejlighederne i Hummeltofteparken findes i mange forskellige størrelse – fra  31 til 144 kvadratmeter. En andel af lejlighederne er seniorvenlige, og et mindre antal af lejlighederne er studieboliger og dermed forbeholdt studerende. Lejlighederne er alle indrettet lyst og med store vinduespartier. Både køkken og badeværelse har flotte hvide svanemoduler, samt alt i hårde hvidevarer. I nogle af de øverste lejligheder er der hems.

Alle lejlighederne har enten deres egen altan, eller et privat stykke have. Ønsker man at bruge noget tid med andre af ejendommenes beboere, kan man dog også benytte sig af den store fællesgård.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *