Horisonten

Området

Horisonten ligger på Lindholm Brygge i Nørresundby omgivet af både vand, natur og by. Mod vest ligger Fjordparken – et 165.000 kvadratmeter stort rekreativt område ved vandet. 

Her er stier, der går gennem skov og krat, fjord og strandbred og mulighed for at dyrke en masse skønne udendørs aktiviteter – lige fra løb og cykling til sejlads. Modsat ligger Kulturbroen, som bringer én direkte til Aalborgs nye kulturelle hjerte i Vestbyen. 

Boligerne

Horisonten består af tre siloer og er med sine næsten 70 meter Nordjyllands højeste bygning. Deraf navnet Horisonten. Udsigten fra Horisonten er storslået. Man har udsigt til alt fra udsigt til fjord, strandpark og by – alt efter i hvilken af Horisontens 166 lejligheder, man befinder sig i. Horisonten er tegnet af Arkitema Architects og hver en detalje er yderst gennemført. Indgangspartiet i Horisonten med en stor imponerende lounge leder tankerne hen på en eksklusiv hotellobby og signalerer dén kvalitet, som kendetegner hele byggeriet. 

Horisonten huser hele 31 forskellige lejlighedstyper fordelt på 22 etager med hver sit særpræg. Pris og kvalitet stiger i niveau op gennem Horisontens etager – fra knap en million til et tocifret millionbeløb for de dyreste. Der er alt fra 1- og 2-værelses studieboliger på 49 kvadratmeter til eksklusive 5-værelses lejligheder – på helt op til 236 kvadratmeter. Det er toppens mest eksklusive penthouse lejlighed, som er 236 kvadratmeter og som endvidere har en tagterrasse på hele 380 kvadratmeter med et orangeri på 40 kvadratmeter. Herfra er der et 360 graders panoramaview. 

Set udefra er Horisonten rund, men indeni er rummene firkantede. Det runde bliver brugt til altaner og terrasser, hvor der er lavet indhak, så man på hver altan kan finde læ. Ved foden af Horisonten, er der 197 parkeringspladser, som man kan tilkøbe en af. Der er almindelige åbne parkeringspladser og overdækkede parkeringspladser i carporte med dertilhørende lukkede opbevaringsrum. Horisonten huser i den nederste etage også et fællesrum, som frit kan benyttes af alle beboere. 

Nederst i Horisonten kommer der en café og foran den anlægges et udendørs serveringsområde, som formentlig vil tiltrække beboere fra hele området. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *