Da Vinci Parken

Området

I Aalborg mellem Gug og Sdr. Tranders ligger Da Vinci Parken. Et boligområde, som er praktisk placeret med 100 meter til nærmeste supermarked, og med en direkte busforbindelse til bl.a. Aalborg C, der gør det nemt at komme til og fra byen. I nabolaget er en masse grønne områder. Da Vinci Parken er placeret tæt på Aalborg Universitet, så studerende beboere kan nemt komme til og fra studiet. Heller ikke langt væk fra boligerne ligger Gigantium, som huser mange sport- og musikbegivenheder og andre underholdende arrangementer. 

Boligerne

I Da Vinci Parken er der bygget 419 boliger, som er en blanding af rækkehuse med to eller tre etager og almindelige etageboliger. Visionen for området er at skabe et sted med en varieret og harmonisk beboersammensætning – og derfor er der boliger som passer til både familier, pensionerede og studerende. Nogle af boligerne er også handicapvenlige. 

Gårdhavehusene

Gårdhavehusene er opført i to plan, og er bygget med rummelighed og lysindfald som omdrejningspunkt. I stueplan finder man et flot lyst samtalekøkken, hvorfra der er adgang til en gårdhave på 37 kvadratmeter. På 1. sal finder man boligens opholdsstue, som ikke kun danner rammer for hyggelige stunder, men også har en god udsigt. 

Moderne lejligheder

Etageboligerne har 2 almindelige etager og en penthouseetage – alle lejlighederne består dog kun af en etage. Lejlighederne er indrettet lyst med store vinduespartier, hvide lofter og lyse trægulve. Alle lejlighederne er bestående af et stort åbent rum som er indrettet med et køkken, en stue og spiseplads. Desuden har alle lejlighederne enten en syd- eller vestvendt altan.

Fælles faciliteter

Bosætter man sig i Da Vinci Parken, kan man som en ekstra bonus nyde godt af ikke at skulle tænke på at vedligeholde fællesarealer. Der er nemlig ansat 4 viceværter til at vedligeholde området. De sørge for alt fra trappevask til hækklipning.  

Som beboer er der mulighed for at leje et fælleshus, som man kan bruge til fest og fælles aktiviteter. I fælleshuset er der plads til 150 personer, så der er altså plads til de helt store arrangementer. 

Der er gode parkeringsmuligheder, en legeplads til de helt små, og en petanque- og boldbane til de lidt ældre. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *