Havneholmen

Området

Nybyggeriet Havneholmen er beliggende på Aarhus Ø, som er en ny moderne bydel i Aarhus. Bydelen er placeret på havnen, hvilket betyder man har fantastisk udsigt over vandet – næsten uanset hvor du kigger hen. Udover at være omgivet af hav kan man fra bydelen se til naturskønne Risskov, der byder på både gå- og løberuter i det bakkede terræn. Bydelen ligger op af det hyggelige Latinerkvarter, hvor man i de små snoede gader finder mange spændende specialbutikker. Fra Aarhus Ø er Aarhus centrum, der byder på et stort udvalg af både spise- og shoppingmuligheder, kun en kort gå- eller cykeltur væk. 

Aarhus Ø er en nyere og lækker bydel, hvilket bl.a. Afspejles i de mange forskellige byggerier og deres spændende og nytænkende arkitektur. Udover fine nybyggerier, er der massere af aktivitetsmuligheder på Aarhus Ø, der bl.a. Har en lystbådehavn, kabelbane, urtehave, dykkerzone og et havnebad. Ved Bassin 7 finder man, udover havnebadet, en række små butikker og cafeer. Der er yderligere for enden af bydelen lavet en havbane, som giver de dygtige svømmere mulighed for at svømme en bane på omkring 500 meter, banen er mærket med farvede bøjer. Dette er også det perfekte spot til at nyde solen eller tage en aftendukkert. 

Lige ved begyndelsen af Aarhus Ø er letbanestoppet Østbanetovet, hvilket betyder man hurtigt og nemt kan komme rundt i Aarhus og de omkringliggende byer. 

Boligerne

Havneholmen består af 397 boliger, der har mellem 2-5 værelser. Alle lejlighederne er opført i højkvalitets materialer og i dansk design. De er udstyret med et JKE-køkken og hårde hvidevarer fra Siemens – opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Fra lejlighederne er der en skøn udsigt over Aarhus Ø og vandet, hvilket også er med til at sikre, at alle lejligheder har gennemlyste opholdsrum. Som beboer i Havneholmen har man mulighed for at leje en P-plads i en parkeringskælder, der både er udstyret med elevator lige til døren og videoovervågning.  

2-værelses lejligheder

Havneholmen har flere forskellige typer af 2-værelses lejligheder, der er mellem 74-77 kvm, og er perfekt for singlen eller den studerende. Fælles for alle typerne er, at der er tale om en åben planløsning, og alle lejligheder har altan eller adgang til terrasse. 

3-værelses lejligheder 

De 3-værelses lejligheder findes i forskellige udgaver, der varierer i størrelse mellem 95-101 kvm og med adgang til altan eller terrasse. Disse lejligheder er optimale for parret eller singlen der gerne vil have god plads til f.eks. Et kontor.

4-værelses lejligheder 

De 4-værelses lejligheder er mellem 96-145 kvm, hvilket gør dem perfekte for parret der skal til at starte en familie, den lille familie eller de der bare gerne vil have god plads. Der er altan eller adgang til terrasse fra alle lejlighederne. 

5-værelses lejligheder 

De rummelige 5-værelses lejligheder er mellem 111-140 kvm. Lejligheden er både attraktiv for børnefamilier, parret der gerne vil have god plads og studerende der gerne vil bo i et lille lækkert bofællesskab. Alle de 5-værelses lejligheder har privat altan – og nogle af dem har to.  

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *