Greensquare Garden

Området

Greensquare Garden ligger på Strandlodsvej på Amager under 10 minutter fra det hele – det grønne Kløvermarken, den skønne Amager Strandpark og et alsidigt udvalg af butikker, caféer og restauranter. Byggeriet ligger også tæt på metrostationen Øresund, som forbinder området til resten af København. Både Københavns Hovedbanegård og Nørreport ligger også i cykelafstand fra Greensquare Garden,

Området har de seneste år gennemgået en massiv modernisering. Det spirende butiksliv og de mange nybyggerier der skyder op, samt den korte afstand til vand og natur har gjort bydelen særdeles attraktiv. 

Boligerne

Greensquare Garden består af 6 bygninger, som i alt huser 313 eksklusive unikke lejeboliger, der varierer i størrelse og antal værelser. Greensquare Garden er et grønt og bæredygtigt byggeri, som er opført efter det, der hedder DGNBs guldcertificering. Det betyder blandt andet, at det er opført med fokus på et sundt indeklima, et lavt energiforbrug og med brug af genbrugsmaterialer – bl.a. 3.000 ton knust tegl og 5700 ton knust beton fra de tidligere bygninger på grunden. Brugen af genbrugsbyggermaterialer er noget af det, der gør bygningerne særligt unikke for området, idét hver bygning har sit eget unikke udtryk. 

Alle lejligheder er moderne, lyse og lækre og har enten egen altan eller (tag)terrasse. Køkken-alrummet er placeret, så man får mest muligt dagslys. Køkken- og badeværelseselementer er fra INVITA og er holdt i et lyst minimalistisk look. Der er vaskesøjle og indbyggede skabe i alle lejligheder. Materialerne der er anvendt er alle af høj kvalitet og der er kælet for detaljerne – både inde og ude. Dét ud fra tanken om, at et hjem er mere end blot fire vægge. Området der omkranser bygningerne med grønne områder, bakker, stier, veje, legepladser, buske og træer indgår i en smuk, gennemtænkt komposition, der danner små hyggelige gårdrum og oaser. 

Byggeriet har fået sit navn efter antikvitetsforretningen Greensquare, som tidligere lå på grunden og som har var kendt for sin høje kvalitet. Bag opførelsen af Greensquare Garden står NREP og AG Gruppen. Byggeriet er tegnet af Årstiderne Arkitekter. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *