Fælledkanten

Området

Nybyggeriet Fælledkanten ligger i det moderne Ørestad, som er nabo til Kalvebod Fælled. Her vil man opleve hvordan natur og byliv er smeltet sammen i en helt ny bydel. Ørestad er et område der har gennemgået en massiv forvandling de senere år. Seneste store tilføjelse, er åbningen af Royal Arena, som er en moderne og multifunktionel arena, hvor der afholdes massevis af koncerter, konferencer og anden live underholdning. Derudover ligger Fields, der er et af skandinaviens største shoppingcentre også i nærheden. Der er biograf, legeland, spisesteder og en masse butikker. 

Inden for gåafstand er der både daginstitutioner, skole og gymnasie. Vestamager Metro st. ligger også kun 500 meter fra Fælledkanten så hele indre København er let tilgængelig inden for kort tid. På den måde har Ørestad etableret sig som en bydel, der er en perfekt blanding af naturskønne Kalvebod Fælled og det travle byliv i indre by. 

Kalvebod Fælled har en ganske interessant historie, da det 20 km2 store område kun har været oven vande siden 1943. I 1939 blev der vedtaget en lov om inddæmning af Kalvebod Strand, som et led i nedbringelsen af arbejdsløsheden. Da besættelsen kom i 1940, satte man danske arbejdsløse i gang med projektet, simpelthen for at undgå, at de arbejdsløse blev sendt til Tyskland på tvangsarbejde. Arbejdet var færdigt i 1943 og blev i 1952 udlagt som fuglereservat, da tusindvis af fugle havde indtaget området. Dette bevidner, at Kalvebod Fælled både er et område med masser af historie, men også et stykke skøn natur.

Boligerne

Ved opførelsen af bygningerne, har den mageløse natur været afgørende for, hvordan boligerne blev placeret. Man vil derfor opleve, at hver bolig har maksimal udsigt til naturen, der med garanti hurtigt vil blive værdsat i dagligdagens travlhed. Derudover har der været fokus på funktionalitet og design, hvilket er tydeligt i valg af materialer samt i arkitekturen. Lejlighederne har nemlig et vidunderligt lysindfald, da der er installeret store vinduer med uforstyrret udsigt. Elementer i boligerne er af høj kvalitet. Køkkenet er et grebsfrit kvalitetskøkken fra Invita køkken med hårde hvidevarer fra Siemens. I de funktionelle og tidløse badeværelser er der installeret med gulvvarme. 

Boligerne er desuden udstyret med en unik luksuriøsitet, nemlig den 1.300 m2 store tagterrasse i fire niveauer til fælles brug. Her er der installeret væksthuse med mulighed for siddepladser. Perfekt til de sene aftener med besøg fra familie, venner, eller blot til hyggelig nabo komsammen. Der er elevator til alle niveauer af tagterrassen. Derudover er der et charmerende gårdmiljø med bordtennis og mindre legeområder, hvor der også er anlagt rummelig cykelparkering. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *