Egebæk Have

Området

Byggeriet Egebæk Have er beliggende på Mørdrupvej i Espergærde i et flot nordsjællandsk kvarter. Kvarteret ligger 200 meter fra Espergærde Havn, strand og skov. På Strandvejen, lige i nærheden, er der et hyggeligt lille bymiljø med en række gode caféer, butikker, en fiskehandler og en bager. Egebæk Have ligger kun 1 kilometer fra Espergærde Centret og 500 meter fra Espergærde Station. Fra stationen kan man komme til Helsingør på omkring 7 minutter og til København på cirka 39 minutter. 

Boliger

Egebæk Have er bestående af 35 lejligheder, hvoraf 32 af dem er beliggende i de tre nybyggede punkthuse, og de sidste tre lejligheder opføres i et ældre, men nyrenoveret, bindingsværkshus fra 1896 ved navn Radisen, som er fyldt med sjæl. Punkthusene rummer 3-4-værelses lejligheder på mellem 94 og 128 kvadratmeter. Lejlighederne i Radisen er på 5 værelser, hvoraf to af dem strækker sig over 2 etager.

Lejlighederne i punkthusene er blevet indrettet med ældre mennesker for øje. Lejlighederne er nemlig niveaufrie og har elevator og dørtelefon med video. Lejlighederne er indrettet med et gulv af brede egeplanker med gulvvarme (gør sig kun gældende i punkthusene), og har hvide vægge og hvidt loft. I alle lejlighederne er der indsat Svane køkken med induktionsplader, en integreret opvaskemaskine samt køle- og fryseskab – alt sammen i god kvalitet. Alle lejlighederne, undtagen to, har to badeværelser, der begge indeholder både bruseniche, væghængt toilet samt en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighederne har LED-belysning, og der er mulighed for antennestik på alle værelser. Bosætter man sig i punkthusene har man adgang til en rummelig altan. I Radisen er én af lejlighederne med altan, mens de resterende to har en fransk altan.

Til alle lejlighederne hører der et pulterrum på cirka 4 kvadratmeter. De ligger placeret i kælderen i det ene af de tre punkthuse. Har man behov for mere end 4 kvadratmeter til opbevaring, er der også mulighed for at leje yderligere pulterrum. 

Ved boligerne er der et smukt beplantet græsareal, hvor beboerne kan socialisere sig. Her er der træer og fine stisystemer.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *