Blomsterhaven Tilst

Området

Blomsterhaven ligger i rolige grønne omgivelser i Tilst – lige op af Aarhus V, Aarhus N og Skejby og med nem adgang til motorvejsnettet. Der er knap otte kilometer til Aarhus centrum, hvor man nemt kan komme til med bus eller på cykel, via den nyanlagte supercykelsti. Der er dagpleje, daginstitutioner, skoler og tre supermarkeder, herunder Fakta, Aldi og Bilka, indenfor en radius af 1,5 kilometer fra Blomsterhaven. I området er der også både bibliotek, gymnasium, svømmehal, håndbold- og fodboldklub og andre fritidsaktiviteter. Dén strand, der er tættest på ligger knap 20 minutter fra Blomsterhaven.

Boligerne

Blomsterhaven i Tilst er en bydel med hyggelige grønne områder og et mangfoldigt boligudbud og forskellige boligtypologier, der henvender sig til både unge og ældre, singler, par og familier. For alle boligerne gælder det, at det er tilladt at holde husdyr. Området har tidligere været distributionscenter for GASA, der solgte frugt og grønt – hvilket også har inspireret til navnet Blomsterhaven. 

Lejlighederne 

Lejlighederne i Blomsterhaven er på 2, 3 eller 4 værelser og en del af dem er udstyret med altan eller terrasse ud til et hyggeligt grønt område. Alle hårde hvidevare er installeret, og der er ventilationsanlæg og gulvvarme i lejlighederne, hvilket skal sikre et godt indeklima og en lavere varmeregning. Den næste etape af lejligheder forventes at være klar til indflytning primo 2021. 

Rækkehusene 

Rækkehusene i Blomsterhaven er på mellem 103-123 kvm og har alle egen terrasse og lille havestykke og en lille lækker detalje med ovenlysvindue. Der er også nem adgang til fælles græsarealer, hvor man trygt kan slippe sine børn fri og lade dem lege sammen med de andre i kvarteret. 

4-værelses rækkehuse 

De fine 4-værelses rækkehuse i Blomsterhaven består af en skøn stue, et stort lyst køkken alrum med klinkegulv og to badeværelser fordelt på to etager – det ene med vaskesøjle, hvor du kan finde vaskemaskine og tørretumbler. På førstesalen er der i alt tre værelser, hvoraf det ene er et lækkert stort soveværelse. Størrelsen på de 4-værelses rækkehuse er mellem 103-107 kvm. 

5-værelses rækkehus 

De fine 5-værelses rækkehuse i Blomsterhaven består af en stor stue, hvorfra der er direkte udgang til egen terrasse, et åbent køkken-alrum, hvor der er plads til et spisebord, fire soveværelser og to badeværelser – det ene med vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Størrelserne på denne type rækkehuse er på mellem 120-123 kvm.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *