Bellevue

Området

I vandkanten ved Bellevue, ved Rudkøbing på Langeland, bygges 4 rækkehuse med 33 nye 1,5 etages seniorboliger til livsnyderne, som drømmer om at bo tæt på natur og by. Boligerne er beliggende ét minut fra den nyrenoverede badeanstalt og 5 minutter fra Rudkøbing centrum, og har kun 400 meter til nærmeste supermarked. Vil man have mere byliv, så kan man tage turen til enten Svendborg eller Odense. Det tager 20 minutter i bil til Svendborg og 45 minutter bil til Odense. 

Boligerne

Boligerne ved Bellevue består alle af 3 værelser, men varierer i antal kvadratmeter fra 101 til 114. Alle boligerne ligger tæt på vandet, og alle boligerne har derfor også syd- og vestvendte terrasser. Der er således kig til vandet fra alle boligerne, hvor man kan nyde solnedgangen over det Sydfynske Øhav. Det er et smukt og idyllisk sted at nyde livet og “blive gammel”. 

Boligerne opføres i teglsten og med tag i orangerødt vingetegl. Boligerne er alle med energimærke A2015.

Foruden boligerne er der også et fælleshus på 180 kvadratmeter, som lejerne kan benytte sig af til fælles arrangementer med hinanden og ved festlige lejligheder. Får man gæster som kommer langvejs fra, er der også mulighed for at låne de gæsteværelser, som er tilknyttet fælleshuset. 

Krav til seniorboligerne

For at kunne leje en af seniorboligerne, skal man skrives op på venteliste. Desuden kræves det, at man er over 50 år, og at man ikke har nogen hjemmeboende børn.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *