Krøyers Plads

Området 

Krøyers Plads har en helt unik placering i København, den er beliggende på Christianshavn lige overfor det historiske Nyhavn. Her bor man midt i et lokalmiljø, der ligger midt i indre København, hvilket betyder at man har både by- og kulturliv lige ved hånden. Fra Krøyers Plads kan du være på Nyhavn på et minut, hvor man virkelig har mulighed for at mærke byens puls og opleve Københavns charme på hyggelige cafeer, mens man nyder udsigten over kanalen. 

Har man brug for at koble af og komme lidt væk fra byens travle liv, er der ikke mere end fem minutter til Amager Strandpark, der er Københavns største strand. Har man en kajak, kan man blot lægge fra kaj, og sejle ud i det blå og nyde de skønne maritime omgivelser.  

På Krøyers Plads er der ægte christianshavner-stemning, hvor man udover at have cafeer, butikker og spisesteder lige ved hånden også finder fine grønne oaser. Disse er blevet udarbejde i samarbejde med byens borgere, hvilket bl.a. Træbryggen ned mod havnebassinet bærer præg af. Krøyers Plads emmer af liv, især på de dage hvor solen er fremme. 

Boligerne

Boligbyggeriet er placeret på en af de mest centrale byggegrunde i København, hvilket også har afspejlet sig i projektet, da COBE og Vilhelm Lauritzen har designet et område, der er med til at give noget tilbage til byen. Det karakteriske boligbyggeri, med sin specialdesignet facade i røde og mørkegrå udhulede tegl, er sågar blevet kåret til verdens bedste af sin slags i 2015, da det i 2015 blev tildelt MIPIM-prisen. 

De eksklusive lejligheder vender ud mod Strandgade og havneløbet, hvor de fra store vinduespartier og altaner har en skøn udsigt over vandet. Udover lejlighedernes fantastiske placering på Krøyers Plads, er de også Danmarks første Svanemærkede lejligheder, hvilket betyder at hele byggeriet er bygget i miljørigtige løsninger. Man har tænkt i bæredygtige materialer hele vejen igennem helt ned til fugemassen. For lejlighedernes beboer betyder den grønne profil, udover at de kan have god samvittighed over deres klimavenlige hjem også, at de får et bedre indeklima og lavere energiforbrug. 

Lejlighederne er i ét eller to plan og er varierende i størrelse fra 169 til 269 kvm og har op til fire soveværelser. Der er enten privat altan eller terrasse til lejlighederne, hvorfra man kan nyde sin fantastiske udsigt over bl.a. Nyhavn, Knippelsbro og Skuespilhuset. Til alle lejligheder medfølger der privat p-plads.  

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *