Savannehuset

Området

Svannehuset er beliggende i bydelen Ørestad, som er Københavns nye pulserende og innovative bydel. Området er i stor vækst og bydelen summer af liv. I nærområdet finder du alt fra flot natur til det mere pulserende København, som man kender de med cafeer, restauranter og en masse forskellige kulturtilbud. Til børnefamilier er der et et stort udvalg af institutioner, skoler, udearealer og fritidstilbud.

Området omkring Svannehuset i Ørestad er også stor vækst erhvervsmæssigt. Der er mere end 600 virksomheder i området. Dette er alt fra små hyggelige cafeer og butikker til større internationale virksomheder, som giver en helt ny dimension til Ørestad.

Boligerne 

Boligerne i Svannehuset er lejeboliger lavet i højkvalitets- og gedigne materialer. Alle lejligheder har altan, og i flere lejligheder er der hele to. Alle boliger kommer med gulvvarme og nydelige egetræsgulve, så du slipper for at have radiatorer stående og trække støv. Køkkenerne er fra Invita og med armaturer fra Grohe. De hårde hvidevarer er flot integreret i lejlighederne med alt fra indbygningsovn til opvaskemaskine og kølefryseskab, som alle enten er fra topkvalitets mærkerne Bosch eller Siemens. På badeværelserne er der ligeledes vaskemaskine og kondenstørretumbler. 

Savannehuset består af lejligheder med både 2, 3 og 4 værelser. Her er tale om lyse og godt udnyttede værelser, og man kan virkelig mærke, at der er tænkt nøje over rumfordelingen for at få udnyttet pladsen maksimalt. Alle boliger har direkte adgang til elevatorer og egen affaldsskakt, så man kan slippe for unødvendige ture på trappen. I trappeopgangene er der installeret videoovervågning.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *