Trylleskov Strand

Området

Trylleskov Strand er en nyere bydel i Solrød, som er placeret i et naturskønt område – kun en gåtur væk fra Lagunesøerne – som er et oplagt sted at gå på fuglekig, især for naturentusiaster. Ikke langt fra Trylleskov strand finder du også flotte sandstrande med klitter og badebroer, som gør strandene mere børnevenlige. På Solrød Strand, er der for de ekstra aktive også mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport såsom kajak og kitesurfing. Krydser man sin vej forbi Jersie Strandpark, vil man finde en smuk og frodig nåletræsplantage – et område som er perfekt til picnic på dage, hvor solen står højt på himmelen.

I området omkring Trylleskov Strand er der også dagligvareforretninger, skole og daginstitutioner – bl.a. Tryllehytten, som er en institution for de allermindste børn. Tryllehytten er en dagsinstitution opført med omtanke for klimaet. Det betyder, at der er i institutionen er et godt indeklima, og at den kun har et minimalt energiforbrug. 

Studerer eller arbejder man i København, ligger Solrød Station kun en 2 kilometers cykeltur væk fra Trylleskov Strand. Har man bil, kan man nå til Hovedstaden på kun 10 minutter via motorvejen E20.

Boligerne

Trylleskov Strand består af 10 ejendomme med enten 3 eller 4 etager – alle sammen med elevator. Hver ejendom huser en række ejerlejligheder samt to penthouse lejligheder.

Lejlighederne er opført i gode, kvalitetssikre materialer i en enkel stil og er meget rummelige.  Ikke kun fordi der er højt til loftet, men også fordi der er god plads til at udfolde sig. Køkkenerne er opført med en kogeø som et hyggeligt omdrejningspunkt i hjemmet med plads til henkastede samtaler, hvor forældre kan stå og lave mad, mens de hjælper deres børn med lektielæsning. Lejlighederne er også indrettet med terrasse eller altan, så man har mulighed for at nyde vejret, mens man stadig befinder sig i sin privatsfære. Bliver man den heldige ejer af en af penthouse lejlighederne, kommer man til at kunne nyde en lækker 180 graders udsigt fra sin tagterrasse.

Er du en vandhund? Selvom du som beboer her er tæt på strand, så behøver du slet ikke at gå meget mere end et par meter for at få en dukkert. Mellem boligerne er der nemlig lavet et fælles poolområde, hvor der også er mulighed for at klæde om.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *