Teglbyen

Området 

Teglbyen, som opføres på Sydhavnen i København, er placeret, så du får det bedste af to verdener. Her får du både det blå vand med de åbne vidder samt livet og pulsen fra indre by.

Teglbyen omfatter 16 bygninger, som er beliggende i det skønne område mellem A.C Meyers Vænge og Scandiagade. Området har et naturligt præg, da der tværs igennem byggeriet løber ‘Den Grønne Kile’, som føres videre ud i havnen. 

I området er det netop det naturlige, som er omdrejningspunktet. Området bindes nemlig sammen af et grønt, varieret landskab, som skabes gennem beplantning af både buske, træer og grønne plæner. 

I Teglbyen skabes der et attraktivt byliv centreret omkring fællesområderne og bydelspladsen, da der opføres butikker, caféer og beboerlokaler i områdets stueetager. Der anlægges en offentlig færdselszone til cyklister og fodgængere samt terrasser, som kombineret med områdets caféer og indkøbsmuligheder, sikrer et attraktivt byliv. Teglbyen skaber således liv i gaderne, men privatliv i hjemmet. 

Teglbyen er et af de sidste kvarterer som opføres i Sydhavnen, du flytter således ind i en næsten færdigbygget bydel, som emmer af liv. 

Boligerne 

Teglbyen rummer boliger i varierende størrelser, som passer både til små og store børnefamilier, singlen og det kræsne par. Boligerne passer ligeledes til dem som ønsker både natur og byliv, dem som vil udnytte byens mange kulturelle tilbud, men som også vil nyde vandet, naturen og friheden.

Teglbyens 16 ejendomme er fordelt på 120 lejligheder og 56 rækkehuse samt en række fællesområder og grønne arealer. De 56 rækkehuse findes i 2, 2½ og 3 plan. Alle rækkehuse er med både for- og baghave. Boligerne i 2½ plan har ligeledes en tagterrasse orienteret mod syd.  De 120 lejligheder er velegnede som familieboliger og som lejligheder til unge, da lejlighedernes størrelse varierer fra 60-167 m2.

Alle boligerne i Teglbyen er velindrettede, og er bygget i klassisk stil med kvalitetsmaterialer. Boligerne er kendetegnet ved skandinavisk design som er præget af et eksklusivt, elegant og enkelt udtryk. Samtidig fremmer boligernes materialer funktionalitet og holdbarhed. 

I alle boligerne er der en lys entré, som indeholder et godt garderobeskab og 

uanset om du bosætter dig i en lejlighed eller i et rækkehus, får du et moderne HTH-køkken med hvide, grebsfrie låger, hvidevarer fra Siemens, induktionskogeplade, indbygningsovn, opvaskemaskine og integreret køle-fryseskab.

Boligernes badeværelser er lyse og hvidmalede i moderne stil. Alle skabe og skuffemoduler er ligeledes hvide og fra HTH. Der etableres gulvvarme på badeværelset og der vil blive klargjort stik til installering af vaskemaskine og tørretumbler. Alle boligerne opvarmes med fjernvarme via termostatstyrede radiatorer.  Fra boligerne er der adgang til egen altan, terrasse eller det grønne fællesareal. Her kan der nydes morgenkaffe i den friske luft eller vin på de lune aftener.

Har du bil, kan den parkeres i overdækket P-hus, mod betaling. Det samme gælder for cykler, som også kan stilles langs boliger og ved indgange. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *